Super, raduje me povratak Pavkova. Verujem da će odraditi svoj deo posla kako treba. Nešto slično ulozi koju ima Milić. Samo pametni transferi, bez srljanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostSuper, raduje me povratak Pavkova. Verujem da će odraditi svoj deo posla kako treba. Nešto slično ulozi koju ima Milić. Samo pametni transferi, bez srljanja.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMože Milunović. Ja bih pre Jevtovića nego Lazovića, kompletniji i pokriva više pozicija. Pejčinović nije realan. Ivanić je sigurniji od Marina koji je od stakla. Sve tu zeza samo to pravo nastupa. Radonjić je iz domaće lige, mlad i prototip onoga što Zvezdi treba. Eto Radonjić je primer svega što želim u Zvezdi. Nek bude 5 Radonjića i onda neka bude i 2-3 stranca nije frka. Ovako ako već skoro niko nema mlad, neka bude domaći igrači.
Nemam ništa protiv Ze Markosa i podržavao sam ga. Mlad perspektivan. Voleo bih da se na njega računa.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostA joveljic da postigne 100 golova u Omladinskoj ligi?
Comment
Comment