Kazu da nas je Ivanic odbio...kao sto rekoh, nece to bas lako ici...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne treba nam ivanic,ja sam vise za filipa djuricica ili maksimovica...jevtovic moze samo da srnica vise nikada ne gledam,onaj decko nema blage veze sa fudbalom,zalutali bek na poziciji krila...donald i kanga takodje mogu da idu,mada sam bas zgotivio donalda,ali verujem da jovicic i krsticic mogu da iznesu prolece lagano...dovesti nekog opakog spica,pesic je rupa...ja ove golove radnickom itd ne racunam,pavkov je dao 16 komada tako da...da valja dosao bi neko po njega,ovako mrka kapa,juce me umalo kap nije udarila kod oba promasaja...ok,da bude drugi spic da,ali prvi ni u ludilu...dovesti i milunovica ili nekog drugog stopera pogotovo jer nemamo kesa da otkupimo babica,a dlt nece da produzi ugovor...moramo da uigramo tim za kvaligikacije dogodine,da se ne skupljamo opet do kraja avgusta
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostVuličević je za taj start laktom dobio žuti ali mu je zato Mažić zažmurio na oba oka kada je Krstičića pokosio onako baš mesarski.
Tako da je Mažić direktno uticao na igru i rezultat.
Comment
-
Dosadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde Mičel Donald prelazi u moskovski Dinamo, saznaje Sportklub iz izvora bliskih ruskom klubu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostTo...???
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ako se juri Lazovic ukoliko udjemou LS mocicemo iz realnih izvora da otkupimo ugovor, ako ne prodjemo a ovaj lepo odigra moze posle pozajmice uslovno da bira neki klub koji nije Djenova. Hocu da kazem da postoje mehanizmi da takav tip igraca bude kod nas. Sve u svemu ne sumnjam da ce tim biti bolji od ovog sadasnjeg. Prvo Milojevic da potpise pa onda da krenemo sa spekulacijima oko igrackog kadra.
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostPrica se da vracamo pavkova za prolece,a da ce pesic biti prvi spic...pa jel oni stvarno smatraju da smo mi navijaci majmuni?
Comment
Comment