Imao je Ožegović dve šanse, bliži bili nisu ali da mališa zna nsšto mogao je sasuti oba u gol.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostKako ovog Đukića nije sramota, "bili bliži pobedi"??? Baš težak džiberluk i njega i pojedinih igrača Partizana."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Jel mož' se igra ako jedan igrac na terenu u ruci drzi strano telo? Zar nije trebalo da Mazic prekine igru pre penala, dok je Savic drzao Evertonovu kopacku u ruci? Mislim da je drzao neposredno pre nego sto je startovao na Ozegovicu ,cak mi se cini da je i u tom trenutku imao u ruci?"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Riknuli mi svi stream-ovi posle 20ak minuta,pa sam nastavak utakmice pratio radio prenos, kao u dobra stara vremena..
Ne bih komentarisao tekmu, samo da čestitam momcima za fenomenalnu polu-sezonu, da se dooobro odmore, i da na proleće/leto završimo 2 velika posla, titulu i ulazak u CL!
Comment
-
Originally posted by Constantin View Post
Tako da je Mažić direktno uticao na igru i rezultat.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment