Naši ne mogu da se spoje pogotovo Kanga i Donald
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vujadine sine, nemoj ti da šutiraš... ni na treningu.
Sedi tamo dole i smiri se.
Jbt, ovima svi uglave koji gol, mi i kada napravimo neku šansu
kao Pešić pogodimo onoga u noge.
Jbš sreću.
Ovo je za sada lošiji derbi od onoga letos.Last edited by Jaqen Hghar; 13-12-17, 18:42.
Comment
-
Bez šamaranja, da su tebe tukli ovako od početka utakmice, ne da ne bi prišao lopti već bi bežao od nje kao đavo od krsta. Mažić im je u prvih 10' utakmice oprostio dva žuta kartona, Vuličević se blamira, napravi Pešiću šljivu u sekundi i kao šta sam uradio (lakat pod 80 stepeni i šljiva).
Igramo opreznije jer nama više odgovara remi nego njima, logično.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nekako nemamo našu igru lopta kliza beži ne može da se igra. Partizan divlja tako i tako njima svejedno. Ubacio bih Bakulu umesto Boaćea da malo više pokriva i da igramo otvorenije sa Pešićem napred.
To se slažem oni su mesari kakvih nema. To svet nije video takve mesare. I uvek nešto kukaju bune se, Vulićević skinuo začudjeni Saša Ilić pogled.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostBez šamaranja, da su tebe tukli ovako od početka utakmice, ne da ne bi prišao lopti već bi bežao od nje kao đavo od krsta. Mažić im je u prvih 10' utakmice oprostio dva žuta kartona, Vuličević se blamira, napravi Pešiću šljivu u sekundi i kao šta sam uradio (lakat pod 80 stepeni i šljiva).
Igramo opreznije jer nama više odgovara remi nego njima, logično."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostOprostio je Mazic i vama stosta...
P.S. nije mio jasno šta je sa Jevtovićem, start neki ili obnovljena stara povreda?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKronose opraštamo ti ružnu prošlost, pokloniće tebi Uroš crveno beli šal. Znam da si u duši delija nego ti to nama prkosiš."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment