CSKA jbn. Ne atraktivan i težak protivnik, ali možemo dalje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jeben će biti ambijent. Taman da se policija vežba za SP pošto su navijačima najavili da se na SP primire. A opet delije moraju odraditi jako gostovanje, znači biće priče i oko terena i tenzija, a i na terenu.
Mada pod Milojem nam nisu toliko strašni ti sa istoka. Bolje nego Bilbao ili Atm, ili Italijani. Lacio bi nas vratio na fabrička podešavanja.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNišta, nije bilo sreće, ali očekujem je u 1/8 finala i da izvučemo Viktoriju
Ako pogledaš ko se sve izbegao (Atletiko, Atletik, Viljareal, Zenit, Lacio, Milan, Sporting, Lajpcig i Atalanta) ne bih rekao baš da nije bilo sreće.
Moglo je bolje, ali moglo je mnogo gore.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
CSKA,nisam i hteo iz razloga jer,ne volim kad igramo sa takvim neatraktivnim, a solidnim, za nas jakim ekipama
Hteao sam Milan ako mora jak,ako ne po meni 2 najlakse opcije su bile Braga i Salcburg pa Plzen
A sto se tice,CSKA po meni najlaksi od svih mogucih Rusa i Kijeva,koje smo mogli da izvucemo,ali nismo favoriti
Po meni Vitinjo im je najbolji igrac i Dzagoev napred,zaboravih malog Golovina ,perspektivan i dobar,mogao bi negde u januaru da ode , al uz dobru odbranu ,koju Miloje postavi mogu se iskontrolista,nazad su prilicno spori,sto je logicno jer su gerijatrija,i pretrcace ce ih Radonjic najmanje jednom,imaju trenera za kog kazu da je najperspektvniji ,trener sa tih prostora i to moze biti zeznuto (Goncarenko) dobar je a to se znalo jos dok je pocinjao u BateuLast edited by 61563; 11-12-17, 16:39.
Comment
Comment