Pesicev beg uz aut liniju Partizanov stil fuj. Boaci se obruko, ali smo prosli. To se pise. Jos derbi i sjajna polusezona bice obelezena apsolutno crveno belom bojom. Ziveli!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svaka cast. Proci grupu pored timova iz Bundeslige i Premier Lige i standardne ekipe iz evropskih kupova je za nas fudbal fenomenalan uspeh. Nisam odavno video da se nasi ovoliko bore. Zasluzili su.
Steta sto ce prihod od LE otici na kazne i u dzepove alavaca, sto ce biti rasprodaja tima uskoro i sto opet taj novac nece otici u korist kluba, ali svakako je lepo videti nase timove u 1/16.
Comment
-
Najsrecniji, najveci user na svetu Slavisa Kokeza
Kokeza ima pun podrum leprikona, pravda za leprikone
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Najzad sam zadovoljan.
Izuzetno mi je drago što imamo jednog odmerenonog,
modernog i kompetentnog trenera. Gospodina na klupi.
Svaka čast momci.
Posebno se zahvaljujem momcima koji su sa ovog podneblja.
Stranci su dali veliki doprinos, ali se videla sebičnost i igračka neinteligencija
prvenstveno Boakyea i Kange u poslednje 2-3 LE utakmice, a sve u želji da sebi nabildiju veću cenu.
Svaka čast Milojeviću.
Napravio si tim, od igrača u koje je malo ko verovao na početku sezone.Last edited by Jaqen Hghar; 07-12-17, 23:11.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostNajzad sam zadovoljan.
Izuzetno mi je drago što imamo jednog odmerenonog,
modernog gospodina na klupi.
Svaka čast momci.
Posebno se zahvaljujem momcima koji su sa ovog podneblja.
Stranci su dali veliki doprinos, ali se videla sebičnost i igračka neinteligencija
prvenstveno Boakyea i Kange u poslednje 2-3 LE utakmice, a sve u želji da sebi nabildiju veću cenu.
Svaka čast Milojeviću.
Napravio si tim, od igrača u koje je malo ko verovao na početku sezone.
Savke majstore Savke cigane Brigate majstore. Kad imamo brigadira na poziciji štopera to je to. Evo ga i Žule, Bakula, ekipa, Krstičić naš najbolji igrač... Hvala svima.. Donaldu, Kangi, Boaćeu svima
Comment
Comment