Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by suptil View PostImajuci u vidu Joveljiceve igre za Omladince, interesuje me recimo kakav je skor datih golova za omladince imao Vladan Lukic? Da se povuce paralela Joveljic i ostali spicevi iz omladinskog pogona kroz vreme...
ispravite me ako gresim, rekorder po broju golova u omladinskoj ligi je pavle delibasic, pre njega petar puaca.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNe smeju se ove brojke Joveljica zanemariti...Nije ta omladinska liga kao sto je bila ali ovo je stvarno impozantno...Ajde vise da proizvedemo jednog vrhunskog napadaca...
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View Postbravo za momke, vidim da luka nije igrao od pocetka sto je razumljivo s obzirom da je bio starter u nisu. ako je neko bio na utakmici neka da neki izvestaj. bravo jovelja, zgazi ih sve!
ispravite me ako gresim, rekorder po broju golova u omladinskoj ligi je pavle delibasic, pre njega petar puaca.
Usli smo malo zatvoreno, ali je vidljiva razlika u kvalitetu. Lesnjak je bez potrebe izveo dva zadnja vezna (Santraca i Rakica koji je stoper), ali zaista smo imali cheat u vidu Joveljica koji je ubedljivo najbolji igrac ove ekipe (Luku ne racunam jer je prvotimac).
Partizan je igrao uglavnom sa igracima 2000 (samo Vlalukin je 99), dok je kod nas bilo dosta igraca 99 (Jokic, Terzic, Rakic, Stanojev, Nikolic, Joveljic, i jos sa klupe usli Kovac i Luka).
Joveljic je prerastao omladince, on mora direktno u prvi tim, nije igrac za pozajmice i nadam se da ga nece slati u neku Bezaniju jer se time nista nece dobiti. Po meni nema potrebe ni Velja Nikolic da igra za omladince, zreo je da se malo oproba u seniorima, za njega bi mozda i ok bilo da ode na prolece negde na dvojnu. Imace sasvim ok zamene u vidu Sikanjica i Gavrica koji su prosle godine bili maltene najbolji igraci kadeta.
Za Joveljica i Ilica se vec culo. Ali za Bosica malog ce tek da se cuje, odlican dribler, uz to izuzetno zilav i zajeban u duelu. Erakovic isto, decko je 2001. godiste, a najbolji je odbrambeni u ekipi. O Velji Nikolicu trubim cele prosle godine.
Comment
-
U nedelju bi bio rodjendan Rajku Miticu (95 godina), tim povodom se otkriva bista ispred stadiona u 15:10, 50 min pre utakmice sa Radom.
Iskreno se nadam da kisa i hladno vreme nece spreciti bar 5000 ljudi da dodju na stadion
http://crvenazvezdafk.com/sr/vest/65...-za-cika-rajkaLast edited by mad for red; 17-11-17, 20:35.
Comment
-
Originally posted by Markoss View PostZis, ne brini, Bosic je najtalentovaniji igrac 2000. godista kod nas. A sigurno u top 5 u Srbiji. Ogromna je sramota sto ga Perica nije vodio na ono EP proletos."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment