Naravno da se izvlaci na krilo jer time razvlaci odbranu. U JSL, posto slabo gledas Zvezdu nauci nesto, Pesic je igrao vise od Boacija i UVEK je bio centarfor. Jedino je u Derbiju poceo na krilu, mada je i tada menjao pozicije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mad for red View PostNaravno da se izvlaci na krilo jer time razvlaci odbranu. U JSL, posto slabo gledas Zvezdu nauci nesto, Pesic je igrao vise od Boacija i UVEK je bio centarfor. Jedino je u Derbiju poceo na krilu, mada je i tada menjao pozicije
Aj dolaziš li na Marakanu? Da se vidimo ispred Marakane da popričamo o taktici i formaciji i to, uživo ti, ja i ZvezdaIznadSvega?
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMislio sam na zajedničke minute njih dvojice. Kad je igrao sam zadovoljio je. Može bolje al treba mu više samopouzdanja i više minuta.
Aj dolaziš li na Marakanu? Da se vidimo ispred Marakane da popričamo o taktici i formaciji i to, uživo ti, ja i ZvezdaIznadSvega?
Manitey se ljudi balavurdijaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMislio sam na zajedničke minute njih dvojice. Kad je igrao sam zadovoljio je. Može bolje al treba mu više samopouzdanja i više minuta.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostOko 30 godina idem na Marakanu, gledao sam Piksija uzivo, a ti?
Comment
-
Pa nije, da popričam sa ljudima na miru da vide da nisam neka budala. Ja ne mogu ići 30 godina na Marakanu kad nemam ni 25 god. Sigurno ne želim Zvezdi ništa loše. Možda ja delujem mrziteljski ali kad bi pričali verujem da bi videli da sam realan. Veću moć ubedjivanja imam uživo, to mi je negde i profesija.
Verujem ja da i oni imaju dobru nameru i isto tako i moj ćale gotivi Kangu i stric i svi, ali tu sam i za druge poglede na igrače. Kad bi ceo svet bio složan oko nečega, ja bih verovatno našao razlog da budem kontra. Racionalan. Eto Zvezda-Rad istok Marakane skup forumaša Sk-a.
Comment
-
Nakon svih utakmica koje sam odgledao u dosadašnjem delu sezone, nisam uspeo da skapiram po kojem segmentu igre se Pešić ističe u odnosu na ostale Superligaške špiceve. Posvađan je sa tehnikom, spor je, mnogo promašuje, a čak ne uspeva ni da adekvatno iskoristi visinu i da bude neki, da se izrazim FM žargonom, "target man". To što on ima 7 golova za sada ne govori apsolutno ništa, jer ne može on da promaši onoliko koliko mu saigrači šansi stvore. Ako je on zamena za Boaćija, teško nam se piše.Manchester United Serbia
Comment
-
Originally posted by Valensija View PostPenali, penali.... Kakva je ovo sprdnja od prvenstva!!
Comment
Comment