Originally posted by mad for red
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne možemo mi bez frke i afera...sada Mladenovića smenjuju. Ko zna koja je pozadina toga, sada treba otpratiti da li će Mladenović negde da da intervju i da kaže koji je razlog, a i uprava kluba da da dodatno objašnjenje da navijači ne bi pravili teorije zavere.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mladenovic je bukvalno preporodio omladinsku skolu...Zvezda ponovo ima odlican skauting sirom Srbije i regiona, dovedeni su neki ozbiljno talentovani klinci, generacije ispod omladinaca odlicno popunjene..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Više bi voleo da mu nadju neko drugo mesto, ovako samo šikaniraš svoje ljude kojima je stalo do kluba i koji dobro rade. Mada mnogo toga je ruzno i ne štima kao ona priča da tipa portir ili čuvar muzeja nebitno nije prepoznao Šekularca kad je ovaj došao u klub i nije ga pustio. Legende je klub odavno nekako sklonio na stranu i sad se otimaju mnogi kojima tu nije mesto ali dobro, to je valjda deo globalizma u društvu pa i u sportu.
Comment
-
Kako se Frimpong povredio?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostKako se Frimpong povredio?
Verovatno potres mozga. Ima na sajtu Novosti snimak ako si mazohistaLast edited by mad for red; 11-10-17, 22:37.
Comment
-
Originally posted by jevta1992 View PostMali Adzic je extra igrac...nzm zasto ga Miloje ne forsira malo vise...
Comment
Comment