Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
U drugom poluvremenu se ne zalitati.
Mi ako ne primimo gol iz kontre ili iz slobodnjaka (ili penala), tesko na drugi nacin mogu da nas ugroze.Last edited by marko_pantelic; 17-09-17, 18:00.
Comment
-
Koliko fudbalskoog znanja ima ovaj Krstičić...baš smo uboli sa dovođenjem njega.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Radonjic lud decko, bravo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Radonja doktore...bravo Kanga...tesko gostovanje smo prebrodili bez previse napora i tenzije...Sad put Kelna koji se btw raspada...gledao malo protiv Dortmunda, ono ne lici na ekipu..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Lepa igra u drugom poluvremenu. Zasluzena pobeda. Igramo fudbal, nema bunarenja i alibi igre, sto je za svaku pohvalu. Protivniku ne prolazi pas iza ledja sto je cesto prolazilo u proslosti. Takodje dobre kretnje na sredini u startu onemogucavaju prodor lopte dublje u polje. Bravo Zvezdo.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostBravo Radonja doktore...bravo Kanga...tesko gostovanje smo prebrodili bez previse napora i tenzije...Sad put Kelna koji se btw raspada...gledao malo protiv Dortmunda, ono ne lici na ekipu...
Cetvrtak-nedelja do kraja polusezone
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostSamo što si "ušao u igru", igraš đonom.....
... ste skinuli gatje na JNA. Jel 3 puta Bog pomaže ili ide ban?
Nikako da Adža dobije neki minut. Rikardinja ni u protokolu, peti stranac, al jbg bilo bi logično razigravati akviziciju od milijon? Dobro Kanga odigra meč, bila je priča da mrzi poliuretanske podloge. Pešić opet slab. Biće gol protiv Krasnodara ulog za nerviranje do Juna.Last edited by Thylacine; 17-09-17, 23:02.
Comment
Comment