Ma može tamo u 70.-80. ... sada sam mlada... Moram da doživim bar još jedan Ušati pehar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Već sada da se krene sa skupljanjem priloga za Mustafinu suknjicu... hohoho!!!
Za razliku od prethodnih derbija Borha nije šutirao na gol ali je dosta zaslužan za oba gola! Kakvu moć je pokazao Kasalica kod drugog gola... Mislio sam da nema ništa od tog pasa Borhe ali ono je bilo nehumano od Filipa.
Možda i najbitnija stvar pred revanš, nije primljen gol...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ljudska gromada pod imenom Mustafa (ne nadimkom, imenom) je pljunula naseg klinca koji skuplja lopte.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
-
Originally posted by T-Mac View PostLjudska gromada pod imenom Mustafa (ne nadimkom, imenom) je pljunula naseg klinca koji skuplja lopte.
Comment
-
Delije na tribini ponovo objasnili
Sto se igre tice ne mogu da analiziram sad nesto specijalno,moracu snimak da pogledam na miru,ali Borivoje je igrac utakmice bez sumnje,Tosic takodje strasna partija
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostDelije na tribini ponovo objasnili
Sto se igre tice ne mogu da analiziram sad nesto specijalno,moracu snimak da pogledam na miru,ali Borivoje je igrac utakmice bez sumnje,Tosic takodje strasna partija
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostDelije na tribini ponovo objasnili
a menise kod partizana najviše dopada
šta igje dopalo digraju na stadijonu jna
atu najvolu da gledam tribine
štaću siroma kad mije šarena
moja omiljeta boja
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciLast edited by tuta bugarin; 21-03-12, 23:31.
Comment
-
Lazovic uzasno odigrao,nije se video,jedan sut koji je otisao na tribine i to je to.Borivoje sasvim dobar,jeste da nije uso u sansu,ali je trcao,borio se,asistirao i oduzeo loptu kod prvog gola.
Samo mi nije jasno gde je Bajko krenuo ono pred kraj prvog,izgubi se covek,ne zna gde je lopta....
Sve u svemu mnogo neobican osecaj,pobeda od 2:0 u derbiju,zadnja pobeda od 2 i vise razlike je onaj derbi 4:1 pred praznom Marakanom pre par godina
Evo RSB je odma izbacio i neke snimke
Slavlje igraca
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-...ure=youtu.be&aСА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostLazovic uzasno odigrao,nije se video,jedan sut koji je otisao na tribine i to je to.Borivoje sasvim dobar,jeste da nije uso u sansu,ali je trcao,borio se,asistirao i oduzeo loptu kod prvog gola.
Samo mi nije jasno gde je Bajko krenuo ono pred kraj prvog,izgubi se covek,ne zna gde je lopta....
Sve u svemu mnogo neobican osecaj,pobeda od 2:0 u derbiju,zadnja pobeda od 2 i vise razlike je onaj derbi 4:1 pred praznom Marakanom pre par godina
Slavlje igraca
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-...ure=youtu.be&a
Comment
-
Robijeva izjava posle pobede..
“Sećam se i nekih prošlih derbija, recimo onog iz prošlog polufinala Kupa, kada smo mi napadali, a Partizan pobedio sa 2:0. Slažem se da igra nije bila najbolja, ali je rezultat sada najbitniji i mnogo će nam značiti na planu samopouzdanja. Igrači su shvatili da mogu da dobiju Partizan. Bitno je to i zbog prvenstva“
“Jeste ovo dobar rezultat, ali nema euforije“
“Normalno je što su se moji igrači posle ranog gola nekako refleksno povukli, ali je i Partizan odlično stajao, lako je zaustavljao naše akcije i, da budemo sasvim iskreni, dominirao. Posebno u prvom poluvremenu. Ali ponavljam, pobeda je najbitnija, a ima vremena da analiziramo gde smo grešili, zašto smo im dozvolili toliko šansi. U drugom poluvremenu smo sa Kasalicom dobili na brzini, možda smo u samom finišu mogli i do ubedljivije pobede, ali zadovoljan sam i ovako“sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostLazovic uzasno odigrao,nije se video,jedan sut koji je otisao na tribine i to je to.Borivoje sasvim dobar,jeste da nije uso u sansu,ali je trcao,borio se,asistirao i oduzeo loptu kod prvog gola.
Slavlje igraca
http://www.youtube.com/watch?v=0tya-...ure=youtu.be&a
Ali da ne palamudim mnogo sad, slavlje je, a i čovek je primio samo 2 gola od starta polusezone od čega nije krivac ni za jedan...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment