Ma kakav crni Markec. Sanse za to su <1%. Sa Antonovim je zatvorena zadnja linija i trazi se spic jos samo, eventualno Zdjelar, ako se prodaju Kosovic/Jevtovic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostMa kakav crni Markec. Sanse za to su <1%. Sa Antonovim je zatvorena zadnja linija i trazi se spic jos samo, eventualno Zdjelar, ako se prodaju Kosovic/Jevtovic.Last edited by suptil; 30-08-17, 12:15.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMa nemamo mi potrebe da reagujemo na bilo sta...Imamo dobru ekipu, solidno popunjenu...a bicemo vremenom samo jos cvrsci i uigraniji...Jedina stvar koja nas moze da omete su povrede, kao ova Jovicica i Rodica ali na to vec ne mozemo da uticemo...
I kako tece Jovicicev oporavak, jel ima novih projekcija kada bi mogao da se vrati treningu?
Comment
-
Roda bi trebalo da bude spreman do LE (mozda bude i za SLS, ali nema potrebe da se cima covek za to kad ima ko da ga zameni), a za Jovicica se prica da nece pre sredine novembra.Now, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostJeste da nije bas vezano za temu ali dobro. Ja nisam odusevljen bio Vlahovicem. Suvise mi je licio na Saponjicevu kopiju. Zato su ga i pustili, jer Djole ima stofa da u vecini delova igre dostigne visi nivo od njega. A Ozegovic je tu svakako visak. Pre sam da se niko ne dovodi i da igra Djole, nego da razigravamo tankog igraca sa upitnim talentom.
On topic. Ako bas nikog ne prodate od trojca Donald/Kanga/Boace, vraski posao ste odradili. Ono sto mi se kod vas ne svidja, je odbrana, ali moze se reci da igraju iznad nivoa koji se ocekivao.
I da evo poslali smo malog A.Lukovica na pozajmicu u VozdovacLast edited by 61563; 30-08-17, 13:01.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostБаш ме интересује колике ће цена пакета карата да буде. Да ли ће се ценом убити платежна моћ обичног навијача који ће морати суштински ценом карте да бира фудбал или кошарку, у овом јесењем делу сезоне.
A osetice najvise kosarka pogotovu u prve dve utakmice protiv Borisova i Arsenala
za Keln u zavisnosti od stanja da li se moze dalje ili ne.Last edited by Daba; 30-08-17, 14:09.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Vrhovni vodja T-Magic je predvideo da cemo od ulaznica zaraditi 1.2m. Ako kazu da smo za Krasnodar zaradili 400-500k, onda je neka logika da ce cene karata biti iste.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostBar 1000 din za sever pojedinacna, u plejofu je bila 800
Comment
-
Originally posted by suptil View PostЈа сам и написао "aкo". Је л Бамби игра за 250 000 то сам негде прочитао. Искрено мислим да ће он да одигра колико може да стисне зубе европску јесен па ће на ту операцију. Звезди реално фале два играча да би била ултра незгодан тим.
Comment
Comment