Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostGledao, ali na moju sreću ja gledam prethodnih godinu dana. Ne može meni 4 utakmice da zameni utisak od godinu dana. A to je da ne vredi taj novac. Od Ludogoreca do SParte nije igrao ništa. U derbiju je bio stari Kanga. Bomba na sredini terena koja gubi lopte i posle toga uvek idu kontre protivnika. Dečko je sinonim za nekonstantnog i nemotivisanog igrača. IGra da digne cenu ili da se proda, pa nestane.
Ko je imap 15ak asistencija prosle sezone, od Ludogoreca do Sparte?
Comment
-
Ništa i to stoji. Samo ja mislim da ni Miloje ne može savladati Kangu. BIo sam optimista do sinoć. Igrač mu utrčava on zateže neku frljoku deseti put kao cele prošle godine. FUj. Ovo je kolektiv a ne prolazna stanica gde se pokažeš pa pališ, a za ono divljanje grejao bi klupu svakom ozbiljnom treneru. Nije ti dan - napolje. Onaj Suma nešto žonglira rizikuje kontru majstor ga izvede napolje. Pun pameti.
Ma kakve asistencije. Pa i nemao 50 asistencija kad se vraćao po loptu do Manojla i silovao je 90 minuta.Last edited by Cassius Clay; 28-08-17, 19:44.
Comment
-
Ne..ti si apsolutni pobednik.. Dakle, svaki fudbalski, ne strucnjak, nego laik ce ti reci da je Kanga ako ne najbolji, onda jedan od tri najbolja igraca u nasoj ekipi...ali ti, koji ne razumes ni pozicije na terenu i to da ne moze svaki igrac da odigra to gde ti zamislis da ga stavis, tvrdis suprotno....Ogrezao si u mrznji, tom nekom, sada vec ne mogu ni da kazem prikrivenom, rasizmu...i sa takvim osobama ne vredi pricati da ne budem grub...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 28-08-17, 19:49."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNe..ti si apsolutni pobednik..
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJbg, kad se ponašamo kao u pećini i ne vidimo svet izvan. Kanga pa Kanga. Boaćija je teško nadomestiti, ali ako stigne ponuda, šta ćeš. Kangu lagano, zato ne znam što se kuka oko njega toliko. Svaka mu čast igrao je kao zmaj par tekmi, ali uvek nepristrasno gledam. Ja sam mogao da nađem i pozitivno i negativno i Miloševiću, Đinđiću, Koštunu, svima, da sagledam objektivno i da ne mešam emocije, što ne bih mogao oko Kange. Sad bih doveo boljeg ofanzivnog veznog od njega, i uigravao ga za sledeće kvalifikacije. Taman da prođe iskustvo LE sa timom i da se znaju u jakim utakmicama. Tvoja je greška što pretpostavljaš da trenutno nema zamena na tržištu.
E pa vidis, u modernom fudbalu sto manje domacih igraca imas to imas bolje rezultate. Tako da sam ja pre da nekog domaceg zamenimo za stranca, nego da stranca menjamo domacim. Moze Kanga da ide, ali da dodje neki drugi stranac.
Krsticic je doveden umesto Jovicica, kad ode Donald ocekujem da se otvori mesto za neko strano krilo. 4 stranca (ozbiljna) je minimum za prvu postavu.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNišta i to stoji. Samo ja mislim da ni Miloje ne može savladati Kangu. BIo sam optimista do sinoć. Igrač mu utrčava on zateže neku frljoku deseti put kao cele prošle godine. FUj. Ovo je kolektiv a ne prolazna stanica gde se pokažeš pa pališ, a za ono divljanje grejao bi klupu svakom ozbiljnom treneru. Nije ti dan - napolje. Onaj Suma nešto žonglira rizikuje kontru majstor ga izvede napolje. Pun pameti.
Ma kakve asistencije. Pa i nemao 50 asistencija kad se vraćao po loptu do Manojla i silovao je 90 minuta.Last edited by NateHuffman; 28-08-17, 20:27.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJeftiniji i ne zauzimaju poziciju stranca. Mnogo jeftiniji. Čak je i Rajov jeftiniji
Jedan savet, prestani da se blamiras i da se krijes iza tog "skup" izgovora...lepo reci da ti smeta "zli Afrikanac" iz tebi samo znanog razloga..i sve 5.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment