Originally posted by Chupa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
-
Originally posted by Srdjan88 View PostKanga novi ugovor, Donald i Boaci ostaju.
A ovo sto se uzima Covke kao primer, ja sam bio protiv(i dalje sam) prodaje Boldena jer je bila slicna situacija i mislio sam da mozemo da rizikujemo i da uzmemo i jare i pare tj. da imamo odlicnog igraca jos godinu dana i onda ga prodamo za isto ili vise. Da ne bude da ja drkam na Covketa i branim njegov lik i delo (ja to samo na Ficu).Last edited by Chupa; 28-08-17, 00:13.
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostVox populi presudio.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostAko je istina hvalim Terzu do daljnjeg...prelazim u "sendvicare"...Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostDa znaš da jeste. Zato je Terza Terza a Čović je Čović. Precenio sam Terzu ako je produžio ugovore sa svom trojicom. Tj ako ostaju sva trojica, Bo već ima trogosišnji. Nema on muda kao ni gospodar za neke stvari. Ipak mu je važnije šta masa misli i sigurno dupe u fotelji nego da napravi posao kako treba.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Ja sam ocekivao da cemo za Boacija uzeti bar 5-6 miliona, iskreno mislim da je 4 miliona malo, ali ako je on dobio 2-3 puta veci ugovor nemoguce ga je zadrzati, ali mislim da vredi vise. Kangu moramo po svaku cenu zadrzati jer motor ove ekipe i cela igra nam se vrti oko njega, zamenu za njega za 4 dana nema sanse da nadjemo. Za ostale ako budu dobre ponude mogu da idu ali uz adekvatne zamene.
Comment
-
Zato što bi svi da ostanu duže na poziciji, i da ugadjaju širokim narodnim masama, zato nam je sve tako kako jeste. Doduše gospodar je veći spin majstor pa on smanji penzije i napravi Joker happy facu većini gradjana, ali Terza razočarao. Nemaš hrabrosti da spustiš dug do kraja već se ulizuje navijačima i daje astronomske ugovore za naše uslove. Na budemo li uzeli tiltulu a ostanu svi, krivi su mi ZvezdaIznadSvega i ekipa, oni će refundirati novac koji bi dobili za transfere.
Comment
Comment