Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostOvakvo shvatanje fudbala u zivotu nisam video....vama ne treba sezona...da moze cele godine da bude prelazni rok pa da lepo trgujete, menjate "zle strance" posle svake utakmice koju neko ne odigra po vasem istancanom ukusu....svih jedanaest treba zameniti, ko ih sisa...samo nek se vrti...kao sto rekoh...pijacna tezga...
Šta će sutra biti, a ko jb sutra realno. Sutra ćete svi vi da se poredjate i da iznapušavate Zvezdu. Ja pošto pratim non stop, razmišljam racionalno, a i da dodje Lazić za napadača a Frimpong na amf i dalje ću gledati sa jednako strasti.
Ispod cene je 4 miliona za Boaćija? Ok.
Comment
-
Četvrtak je učinio svoje, mi smo na svežinu odigrali prvo poluvreme i to je izgledalo prilično dobro, u drugom smo gledali kako će to vreme da prođe, oni su i inače došli po bod i to su i dobili. Biće nezadovoljnih na obe strane ali nakon vrlo bitnog Četvrtka normalno je da budu malo "ispuhani".
Oni će sada pisati o nedosuđenim penalima, o zaverama, sudijama i inim glupostima protkanim "sami protiv svih" tezama a u suštini su bili lošiji i srećniji večeras.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBanalizuj koliko hoćeš šta da ti radim. Ti smisli keš za rate i evo nećemo ih prodati. Sledeće godine će otići za siću, dovešćemo nove za kvale, nećemo ništa zaraditi, slabije igrače ćemo imati, ali bitno je da smo sa Arsenalom igrali 2-2 kući i da je Boaći da dva gola.
Šta će sutra biti, a ko jb sutra realno. Sutra ćete svi vi da se poredjate i da iznapušavate Zvezdu. Ja pošto pratim non stop, razmišljam racionalno, a i da dodje Lazić za napadača a Frimpong na amf i dalje ću gledati sa jednako strasti.
Ispod cene je 4 miliona za Boaćija? Ok.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBanalizuj koliko hoćeš šta da ti radim. Ti smisli keš za rate i evo nećemo ih prodati. Sledeće godine će otići za siću, dovešćemo nove za kvale, nećemo ništa zaraditi, slabije igrače ćemo imati, ali bitno je da smo sa Arsenalom igrali 2-2 kući i da je Boaći da dva gola.
Ispod cene je 4 miliona za Boaćija? Ok.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostLjudi, verujte u sta god hocete, pisacemo mi na forumu i na kraju sezone. Prodajemo dva najbolja igraca a Partizan dovodi Bambija Tosica koji je avion za nasa krila, da li vam to nesto govori o tome gde ce zavrsiti titula?
Od svih stranaca jedino mislim da je Kanga u ovom trenutku nenadomestiv, ostalo.....
Da ne dođe do zabune, nisam ja za prodaju Boaćija, ali i ako ode nije smak sveta, Pešić je meni sasvim ok zamena.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostAko je to neki reper, Partizan, i njima su/će da odu dva najbolja iz prošle godine - Leonardo i Đurđević i iskreno da ti kažem teško da će da ih nadomeste.
Od svih stranaca jedino mislim da je Kanga u ovom trenutku nenadomestiv, ostalo.....
Da ne dođe do zabune, nisam ja za prodaju Boaćija, ali i ako ode nije smak sveta, Pešić je meni sasvim ok zamena.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Pa nisam ni ja za prodaju Boaćija da nismo u dugovima. Nisam ni ja baš toliko lud. Samo bih ja rizikovao, prodao Boaćija. To je moj stav i bitno mi je da je klub u što manjem minusu da bi i dalje mogao da dovodi ovakve igrače i bolje, a ne da dolaze Borha i Savio. Prvo temelj, tj stabilizacija, pa onda rezultati u Evropi.
Što Čović prodade Gudurića? Gde nam je zamena? Kakvi debili Čović i Terzić stvarno
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostSuma i Tosic su bolji igraci od Leonarda i Djurdjevica. Pri tom planiraju da dovedu kvalitetnog spica. Mi prodajemo najboljeg igraca i u fazonu smo "zakrpicemo s Pesicem, dobar je za nasu ligu" ili "dovescemo bolje zamene, sad kad je otvorena IKEA moze jeftino da se kupe delovi i sklopi strasan igrac za male pare". Meni to ne zvuci na dobro ali hajde da ne mracim bezveze.
Uf, uf, aj da sacekamo i vidimo da li su Suma i Tosic bolji od Leonarda. Nesto nisam siguran u to.
Mada za nase uslove su Suma i Tosic fenomenalna pojacanja, mada ono, prvi placen 1.6 milki, drugi reprezentativac. Ne treba biti prorok pa provaliti da ce da prave razliku.
Comment
Comment