Iako ju je plasirao informer, to je već i realnija priča od onih 8 u Hofenhajm.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jbg, imali smo ih.. sudija očajan, najviše na štetu samog fudbala!
Našima osim sebičnosti Kange, zameram što prva dva pasa većine polu kontri nisu idealna, mora to bolje i sa više koncentracije a manje panike..
Šteta za neiskorišćene šanse, teren horor, nadam se da mašine i ljudstvo počinju frst ting in d morning da uklanjaju stari.
Comment
-
Katastrofa od fudbala od drugom...meehhhsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Miloje je po meni ovoga puta promasio sa izmenama, nije smeo da drzi ovoliko Srnica koji se nije video na terenu, o njegovoj sansi da ne pricam
onako se ne puca kad ti je golman vec legao vec se lopta podbode i prebacuje preko golmana.
Imali smo ih i to smo morali da realizujemo.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Zato će Boaće i Kanga da odu za keš dok još mogu, Boaće je top napadač ali Kanga je pokazao zašto nikad neće biti klasa. Jednostavno misli sad da je bog i boli ga uvo za sve, samo šuta. Prošle godine je isto ovako igrao.
Žmureći bih uzeo pare za obojicu i doveo dva top igrača umesto njih. Dostojne zamene, možda i bolje igrače. Vi što pričate da nema, niste ni znali za Boaćija. Ko zna ko je sve u opticaju
Za Srnu sam pričao, volim ga, ali u ligi nema šta da traži.
Comment
-
Ne znamo kakve sve probleme imaju...Izgleda je Milic povredjen, Radonja ne moze..videlo se i kad je usao...jedino je Adzica imao kao opciju...Nije Miloje bas imao izbora, covek je postavio igru kako je morao..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by crni_redstar View PostPrvi put me trener razocarao. Drzi srnica ceo mec, pesic na losoj poziciji, ubacuje milijasa...donald zeli u bolju ligu? Gde ces ti druze? Kanga se nalozio da ce uci opet sa 40 m. Partizan dosao po bod i OSVOJIO GA! Drago mi je sto je krsticic tu-odlican je bio. Odbrana takodje, stojkovic se nesto gubio. Razocaran sam kao retko kad.
Šalu na stranu gotivi Srnu čovek, jbg svako ima svoje. A za Donalda se slažem, plafon je njemu Zvezda.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostZato će Boaće i Kanga da odu za keš dok još mogu, Boaće je top napadač ali Kanga je pokazao zašto nikad neće biti klasa. Jednostavno misli sad da je bog i boli ga uvo za sve, samo šuta. Prošle godine je isto ovako igrao.
Žmureći bih uzeo pare za obojicu i doveo dva top igrača umesto njih. Dostojne zamene, možda i bolje igrače. Vi što pričate da nema, niste ni znali za Boaćija. Ko zna ko je sve u opticaju
Za Srnu sam pričao, volim ga, ali u ligi nema šta da traži.
Bitno da su nas uveli njih dvojica u LE, nisi se radovao....Svaku priliku docekas da opljunes po strancima....posumnjacu da si rasista...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 27-08-17, 21:09."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Nemam pojma zbog cega smo celo drugo poluvreme bunarili bez neke posebne zelje da bilo sta odigramo. U prvom smo bili bolji i bas je delovalo da cemo ih slomiti vec u prvih 10-15 minuta drugog.
Sto se derbija tice, kod mene nista posebno euforija, bas sam mirno odgledao utakmicu, osim sto sam par puta oterao u pm Srnica i Pesica jer nisu u stanju da dodaju loptu. Ok je, razumem ja umor, ali necemo se proslaviti u Evropi ako je igracima toliki napor da igraju dve utakmice nedeljno.
Kasnio je Milojevic i sa izmenama, Srnic je komotno vec na poluvremenu mogao da izadje, jer se videlo da nema teorije da ista uradi nakon one babske lopte u prvom poluvremenu kad je imao Boacija samog na pet metara, kao i nakon onog zicera.
Inace, dosta smo snaznija ekipa, i kad god je to tako bilo uspevali smo da uzmemo titulu, tako da se i ne brinem previse. Ipak, za nesto jace nam zaista fali dobar ofanzivac. Nadam se da nece vratiti onog debila Lazica jer su Vujadin i Le Talek duplo bolji stoperi od njega.
Comment
-
Kanga je veceras privatizovao utakmicu.
Boaci na žalost prokleti teren mu je odmogao.
Ali Pešićev šut već sam je video u mreži.
Navijanje opet katastrofa barem ono sto sam cuo preko tv-a isto kao i protiv Krasnodara.
Šteta velika šteta, oni sansu nisu napravili.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment