Juventus navodno zainteresovan za Račića. Ako je tačno, to bi nam bio posao veka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View Post
Jeste pa je igrao dve sezone u Radničkom iz Obrenovca. Sve se to može namestiti.Last edited by Markoss; 27-08-17, 12:58.
Comment
-
Basa ima 250 meceva u francuskoj ligi koja je jedna od najzahtjevnijih u fizickom smislu. U prosloj sezoni je odigrao 27 utakmica a imao bi i vise da nije imao sitnijih povreda. Mislim da je on trenirao sa igracima na koje Bjelsa ne racuna. Nije duduk da bude nespreman a trazi klub.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostVidiš ja pratim Juve i ovo prvi put čujem.
https://www.calciomercato.it/news/27...linkovic_savic“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Tanak je izvor taj kalčomerkato. Ne bih voleo da ode jer nijedan klinac ne ispliva u prvi tim iz Juventusove Primavere. I drago mi je što ga jedini ja ne poredim sa SMS-om.
Što se Baše tiče i Luković je imao te mečeve, pa i dosta mečeva u Seriji A pa kad je došao bolje da nije, kao amater. A msm da je Lukovićev zenit bio daleko jači od Bašinog da se ne lažemo.
Comment
-
Opet kazem Basa je IGRAO prosle a i svih prethodnih sezona standardno za Lil. Bjelsa zeli podmadjivanje ekipe i zato je Basa otpao. On se ne moze porediti sa Lukovicem koji je dosao kao grejac klupe u Zenitu. Ne znam jel i na klupi bio tu sezonu prije dolaska kod nas.
Comment
-
Sto se Racica tice mislim da ce mnogima biti neprijatno jefnog dana zbog svih sranja ispisanih o decku. Momak je sasvim korektan ima odlican pas, kako je sjajno protiv Krasnodara spoljnom uposlio Pesica. Tacno je da gresi da mu malo fali drcnosti i agresije ali on ima tek 19 god. Ove god pokazuje napredak, mislim da bi sa Jovicicem u paru bio duplo bolji i da bi imao puno vise prostora da sece protivnicku odbranu svojim pasovima.
Comment
-
Originally posted by Srdjan88 View PostOpet kazem Basa je IGRAO prosle a i svih prethodnih sezona standardno za Lil. Bjelsa zeli podmadjivanje ekipe i zato je Basa otpao. On se ne moze porediti sa Lukovicem koji je dosao kao grejac klupe u Zenitu. Ne znam jel i na klupi bio tu sezonu prije dolaska kod nas.
O Račiću sam pisao dosta, o njegovom potencijalu.....za dečka od 18 godina više nego odlično igra. Ja to prosto gledam, setim se samo sebe sa 18 godina i sve ti je više nego jasno......
Comment
Comment