Originally posted by ZvezdaIznadSvega
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Доста сте написали, ајде и ја неку да кажем.
ХВАЛА МИЛОЈЕВИЋУ ПРЕ СВЕГА
Кад се сетим да смо пре годину дана испали од Сасуола тако лако да смо могли 6 голова да примимо у Италији. Пре 2 године када је Божовић преузео екипу испали смо од Каирата. Иста ситуација као када је Милојевић преузео екипу, идентична.
Атмосфера на стадиону није била толико добра каква је могла да буде. Мада то је познато за европске утакмице, једноставно није то то. Додуше када је при крају утакмице започео запад, а наставио југ и исток скандирање Звезда, спонтано онако, то је било феноменално.
Суђење је једноставно такво било, шта можемо ми с тим. У Русији чист гол није признат Ристићу, али зато су они дали 2 гола која су сумњива била, нећу да кажем нерегуларна јер се може о томе дискутовати. Наравно нема ни говора о пеналу, али јебига.
Борјан је имао одличну утакмицу, феноменално одбранио онај покушај и углавном био сигуран током целог меча.
Стојковић, каква машина од бека. Дефанзивно прекуцава игрицу, буквално.
Фримпонг позитивно изненадио, заиста нисам очекивао да тако одигра.
Милићу свака част, изгинуо је на терену, а толико смо га пљували ових неколико утакмица.
Канга, мајко Божија какав је оно шут био, оно је нешто невероватно. И даље не могу да верујем како је ушла лопта, свака му част. Испаде Миодраг у праву што га је довео.
Боаћија неће гол једноставно, нема везе, битно је да смо прошли.
Што се тиче жреба, задовољан сам Арсеналом. Венгер ће изаћи с резервном поставом вероватно, а и надамо се да ће то бити период када Арсенал буде играо у лошој форми. Ако је могао Динамо Загреб да их победи, можемо и ми. Бате Борисов би требало да се победи у Београду, док за Келн не знам шта да мислим, нисам их пратио у Бундес лиги нешто посебно. Што се мене тиче и 0-6 да буде, не бих се жалио. Главни циљ је испуњен, али треба ићи на сваку утакмицу максимално због коефициента. Од следеће сезоне биће много тежи улазак у ЛШ и значило би да се набија тај коефициент што више.
Сад од 55.000 људи колико је било, треба 30.000 минимум да купи карте и оде на дерби, да их победимо на терену уз огромну подршку навијача. Једноставно у недељу је пребитна утакмица.
Comment
-
Originally posted by Nebojsa View PostSlazem se, ali mi je malo dosadilo da se sve sa navijacima pretvorilo u pokosovski ciklus, fali malo pravog provociranja i sportskih tema. A ovo je idealna prilika za to.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostTerza rekao Dzabi da ce mu otkinuti glavu ako ga pomene jos jednom, Dzaba mu odgovorio da ce ga uvek pomenuti kad on pomene Partizan, Terza mu ponovio, dzaba ga pit'o je l' to on njemu preti, Terza potvrdio. Dzaba najavio tuzbe svima koje je mogao da se seti.
Ako je verovati saopstenju koje je pisao Dzaba.
Sve su to ista hovna.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Valensija View PostKlasicno dizanje tenzija, u tome su najbolji. Ocigledno, ima i onih koji ne znaju ko je Vucelic.
Originally posted by suptil View PostOvo i ja mislim. Oni su bitku za sampionat izgubili sinocnom pobedom Zvezde."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ja sam zadovoljan zrijebom, mozemo da igramo sa Kelnom i Bate Borisovim, sa Arsenalom ce biti spektakl kakav dugo nijesmo imali.Ovo je sjajna stvar za klub, da se uzmu para od uefe,prodaje karata,i da nasim igracima raste trzisna cijena.Za nas navijace ce biti uzivanje pratiti utakmice, mnogo nam je trebala jesen u Evropi.
Idemo jako i hrabro, pa dokle doguramo
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostIma i onih koji znaju ko je Terzic - pre "studija u Amerike"
Na cemu temeljis ovaj, nicim izazvan, optimizam?
Comment
-
-
Originally posted by kronostime View PostIma i onih koji znaju ko je Terzic - pre "studija u Amerike"
Na cemu temeljis ovaj, nicim izazvan, optimizam?"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostIma i onih koji znaju ko je Terzic - pre "studija u Amerike"Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Last edited by nebitan; 25-08-17, 17:20.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment