@Mad for red Ovo je grupa koja prodaje Kangu i Boacija za masnu lovu ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pogledah snimak na miru i apsolutno glavni utisak je da smo ih takticki unistili...Milojevic je aposlutno sve greske iz prvog meca identifikovao i nasao resenja...fenomenalne takticke varijacije poseduje, prosto je neverovatno koliko je u stanju da izvuce maksimum iz igraca bez obzira na promene formacije i neke nove uloge koje im se dodeljuju...Greska Salimova u startu sto je pokusao da organizaciju igre da poveri Kaboreu umesto Gazinskom koji je to savrseno radio...ipak, nas fokus je upravo bio na tom delu terena, bukvalno smo im iskljucili tog centralnog veznog (pp Kabore, dp Gazinski) i naterali Grankvista da organizuje napade...Donald apsolutno takticki besprekoran, bas kapitenski...uspeli smo u hodu da zaustavimo i jedinu pretnju..Vandersona...sve u svemu prava mala fudbalska klinika trenera Milojevica, kao da je dzojszikom vodio utakmicu...Jedan detalj, kod 2-1, nasi igraci se inercijom povukli u krilo Borjanu, Vladan urla na aut liniji i pokazuje da izadjemo, da napadnemo..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Trebalo je ono izdurat ono na kraju.. mnogo je mirisalo na Strazbur
dobro je
Krasna noc za fudbal i nas sport uopste (odbojka)
e sad moze jedna grupa starih velikana, Milan Marselj Keln Zvezda...ili opet na ekipe bivsih igraca,talije radi.. Lacio Makabi Rijeka itd
Comment
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment