Izgleda da krecemo sa Donaldom i Kangom u sredini, prilicno ofanzivno od Milojevica. Tu su i Srnic i Milic, ocekujem da obojica imaju vrlo stritkne i odgovorne role u defanzivnom smeru. Aj pomozi Boze, vreme je za jednu veliku pobedu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Contador54 View PostIzgleda da krecemo sa Donaldom i Kangom u sredini, prilicno ofanzivno od Milojevica. Tu su i Srnic i Milic, ocekujem da obojica imaju vrlo stritkne i odgovorne role u defanzivnom smeru. Aj pomozi Boze, vreme je za jednu veliku pobedu.
Comment
-
Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Frimpong, Rodić - Srnić, Donald, Milić, Kanga, Radonjić - Boaći.
Krasnodar: Sinitsin - Petrov, Grankvist, Martinovič, Ramirez - Mamaev, Gazinski, Kabore - Vanderson, Smolov, Klaeson.
Idemo po pobedu bre al ne od 4 3sigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostCrvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Frimpong, Rodić - Srnić, Donald, Milić, Kanga, Radonjić - Boaći.
Krasnodar: Sinitsin - Petrov, Grankvist, Martinovič, Ramirez - Mamaev, Gazinski, Kabore - Vanderson, Smolov, Klaeson.
Idemo po pobedu bre al ne od 4 3
Comment
-
-
Sijaj Zvezdo!!!! Hvala gospodine Milojevicu zato sto ste vratili fudbal na Marakanu, bravo gospodine Milojevicu, ocitali stw fudbalsku lekciju ovim nadmenim pacerima...Bravo momci, posebno je lepo biti Zvezdas veceras...Kanga doktore nadam se da cemo imati privilegiju da te jos malo gledamo u crveno belom...Borjane macko!!!! Idemo bre!!!"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bravo Zvezdoooooo bravo momci bravo Milojevicu.
Svaka cast na igri na pozrtvovanju, na htenju, na svemu.
Ima boga, sudija katastrofa ono penal pa ono trener Krasnodara ne bi svirao.
Kanga partija zivota, ali Srnic veceras je decko katastrofa bio.
Ali jos jednom svaka cast treneru i igracima na svemu ove sezone.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment