Originally posted by profaarmor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by NateHuffman View PostBas bih voleo da prelistamo posto sam tad tebi i nekim drugima koji nikad nisu ni culi za njega napisao da ce biti najvece iznenadjenje. Da je slican tip igraca piksiju kovacevicu da donosi energiju samo sto za razliku od piksija zna fudbal ali da sam se nadao i nekom kreativnijem veznom jer se tad pricalo da ce otici kanga sto bi za mene bilo katastrofa! Ne secam se da se puno ljudi protivilo njegovoj prodaji. U bozovicevom sistemu ni jovicic ne bi bio pojacanje. Ja sam priznajem potcenio milojevica. Ako izuzemmo radonjica i jovicica i dalje tvrdim da su se mogla naci bolja resenja od savica, babica, markosa, da je pesic skupo placen ako nece biti startni spic i ako ne prodamo boacija. priznajem igramo preko mojih ocekivanja i za to pun kredit dajem milojevicu, a ne transfer politici. za krsticica tvrdim da je prosecan igrac i da nikako ne moze biti zamena za jovicica, jer niti igra na toj poziciji, niti moze doneti to sto je davao jovicic. mozda bi radovanovic bio adekvatnija zamena, ali ni njega ne bi voleo u zvezdi jer je kao i krstici vestacki igrac isfuran od raznih lobija.
Comment
-
U cetvrtak je najbolje da pocnemo u formaciji sa dva napadaca kao sto smo igrali zadnjih 20 minuta. Taj period smo dobili 1-0 i generalno smo bili solidni. Skoro nijednu pravu priliku nam nisu napravili. Treba izaci hrabro sa mudima a ne ziheraski kao Grof sa Ludogorecom.
Borjan- Stojkovic, Savic, Babic, Rodic, Donald, Kanga, Srnic, Radonjic, Pesic, Boaci.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMomak koji ima mečeve za A tim 6 godina serije A, igranje u primeri, k... od igrača za klub u teškom dugi i iz Srbije, pa da u pravu si kad mozemo da dovedemo Kantea. Neki navijači kao da nisu svesni u kom se trenutku nalazi Zvezda.
Comment
-
Originally posted by Srdjan88 View PostU cetvrtak je najbolje da pocnemo u formaciji sa dva napadaca kao sto smo igrali zadnjih 20 minuta. Taj period smo dobili 1-0 i generalno smo bili solidni. Skoro nijednu pravu priliku nam nisu napravili. Treba izaci hrabro sa mudima a ne ziheraski kao Grof sa Ludogorecom.
Borjan- Stojkovic, Savic, Babic, Rodic, Donald, Kanga, Srnic, Radonjic, Pesic, Boaci.
Verujem da utakmicu u četvrtak počinjemo u istoj formaciji sa Gobeljićem na mestu zadnjeg veznog iza Donalda. Pozitivne promene su što Le Talek neće igrati na toj poziciji i, ovome se iskreno nadam, što će Rodić biti spreman za utakmicu tako da nećemo gledati onu štetočinu Anđelkovića na levom beku.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Tek kada ne igra Andjelković, onda se vidi kolika je to rupetina. Nadam se da Rodić igra i da Krstičić dolazi. Donald će verovatno do proleća otići,ako dođe Krstičić... a ja bih prodao i Boaćija ako uđemo u LE i doveo Stojiljkovića. Više nego dovoljan za domaću ligu, a nama je cilj da zaradimo a ne da se takmičimo u LE jer je to malo verovatno. Ja bih od stranaca jedino ostavio Le Taleka i Kangu. Ili ako za Kangu stigne neka ponuda dobra, isto kao Boaći, dovesti nekoga umesto Kanginja, tipa Boško Janković koji je slobodan igrač ili neki BudALesku nekog prekaljenog igrača. Krstičića može više napred, može i 4-4-2 sa njim i Jovičićem pozadi. Biće zanimljivo.
Ja volim Boaćija ali klub je u dugovima, a sad je prilika da ga prodamo, sledeće godine možda ispadnemo u prvom kolu i njemu cena ide dole. Kangu sam isto prihvatio kod Miloja ali lično bih vole da vidim nekoga ili tipa Boška Jankovića koji vrv sad ne može da trči 5 minuta, ili Filipa Djuričića. Čak ako ode LeTalek, može i Planić da dodje koji je digao formu.
Ja nisam uvek za domaće igrače, ali jesam kada su oni približnog kvaliteta ili bolji. A hemija može samo da poraste. Kad god su u Zvezdi igrali većinski domaći igrači, Zvezda je pružala max u tim periodima. A ako ostanu svi takođe će mi biti drago, no gledam zbog duga.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTek kada ne igra Andjelković, onda se vidi kolika je to rupetina. Nadam se da Rodić igra i da Krstičić dolazi. Donald će verovatno do proleća otići,ako dođe Krstičić... a ja bih prodao i Boaćija ako uđemo u LE i doveo Stojiljkovića. Više nego dovoljan za domaću ligu, a nama je cilj da zaradimo a ne da se takmičimo u LE jer je to malo verovatno. Ja bih od stranaca jedino ostavio Le Taleka i Kangu. Ili ako za Kangu stigne neka ponuda dobra, isto kao Boaći, dovesti nekoga umesto Kanginja, tipa Boško Janković koji je slobodan igrač ili neki BudALesku nekog prekaljenog igrača. Krstičića može više napred, može i 4-4-2 sa njim i Jovičićem pozadi. Biće zanimljivo.
.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPa izvini imamo dug ako nisi znao... Takmičiti se hoćemo al juriti rezultat nećemo, pre svega jer se to ne očekuje od kluba koji nije igrao u Evropi 10 godina. I u košarci smo prvo igrali EL i borili se, pa smo tek kroz dve tri sezone postali konkurentni.
Comment
-
Originally posted by Srdjan88 View PostJasno da ne moze. Ne dovode ga za revans vec ako ispadnemo to je zamjena za Donalda. Ako prodjemo treba nam opet radi veceg broja meceva. Mada mislim da on moze sa Donaldom zajedno u nekoj formaciji 4-4-2.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment