Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostKatai može da ide iz kluba. Ja bih žmureći prodao Boaćija i doveo Acu. Pa nek Peša igra cf a Katai second striker. Volim ja Boaćija, ali može dobro da se zaradi. Ali kad bi doveli Kataija, pored Radonje :o dva el maestra, perverzija.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKatai može da ide iz kluba. Ja bih žmureći prodao Boaćija i doveo Acu. Pa nek Peša igra cf a Katai second striker. Volim ja Boaćija, ali može dobro da se zaradi. Ali kad bi doveli Kataija, pored Radonje :o dva el maestra, perverzija.
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostValensija navodno nudi 5 miliona za Kataija a ti bi da prodas Boacija i da ga dovedes. Cemu? To je presipanje iz supljeg u prazno.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTo je sve navodno i nema veze sa realnošću koliko sam čuo. To im je na listi želja nekoj podugačkoj. Kako može u Valensiju ne može u Alaves? Ali ako može odlično. Ja sam mislio ako ne nadje klub. Ne treba juriti neke strance, a ako bi hteo, zašto da ne. 20% je 20% ali Katai je Katai.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTo je sve navodno i nema veze sa realnošću koliko sam čuo. To im je na listi želja nekoj podugačkoj. Kako može u Valensiju ne može u Alaves? Ali ako može odlično. Ja sam mislio ako ne nadje klub. Ne treba juriti neke strance, a ako bi hteo, zašto da ne. 20% je 20% ali Katai je Katai.
Taj je voz prosao. Da se ja pitam ako prodjemo Krasni ne bih prodavao nikoga. Ako ne prodjemo prodao bih Boacija i Le Taleka, dao vecu sansu Pesicu i Babicu na tim pozicijama, pustio klince da malo vise igraju i doveo jednog kvalitetnog box-to-box veznjaka za rotaciju, to je sve. Vracanje Kataija da bi igrao nasu bednu ligu je besmisleno, samo bismo bacili pare bezveze na igraca koji bi bio nezadovoljan i frustriran sto nije uspeo vani.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Boaći ide kako okreneš, doći će takva ponuda i ako udjemo u LE da je verovatno nećemo moći odbiti. Samo sam mislio da ako Aca ne nadje klub, pre bih doveo njega da se dopuni sa Pešićem, nego Stoiljkovića iz Brage. Mada mi je i Stoiljković dobar. Takodje, ako ne prodjemo, odlazi i LeTalek, a dolazi Planić verovatno, pre DingeDange tog. Taj iz Urala je druga opcija. Mada ja sam hteo Maraša iz Rada pre obojice, ali forsi zatežu traže 500k
Comment
Comment