Bas veliki udarac za nas...ili dovoditi nekog ili kroz JSL gurati onog malog Ilica..pa majku mu valjda nisu dzabe oni dali tolike novce za tu decu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako je tacno da ce odsustvovati do Januara, ako nekim slucajem daj boze prodjemo u LE, treba dovesti zamenu za Jovicica. Ako ne prodjemo, za JSL nam ne treba zamena, neka igraju ovi mladji sto su tu, i sa ovim sastavom smo dovoljno jaki za JSL.
Comment
-
S kim igramo i kada u nasoj ligi ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostIgramo sa komšijama posle revanša sa rujama..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pa zasto ne igramo?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Markoss View PostOmladinci dobili Radnicki iz Pirota u gostima rezultatom 2:3, strelac sva tri gola za nasu ekipu bio je Joveljic.
Kadeti bolji od Novog Pazara u gostima rezultatom 0:8, cetiri gola postigao je Burmaz, dva Jocic i po jedan Ajdinovic i Velikic.
Comment
Comment