Nemoj bre da saniraju nista...ona oranica nam je oruzje protiv kratkih pasova Krasnodara...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da li mene neko zajebava ili se to zaista svuda po internetu na najprizemniji nacin vredja Ristic? Izdajnik, picka prodana, a na pitanje zasto? "Zato sto je igrao juce ko da mu je poslednja utakmica".
Roditelji, decu ili vaspitavajte ili im razbijajte tastature na vreme jer ovo je sramota.
Comment
-
Originally posted by Markoss View PostDa li mene neko zajebava ili se to zaista svuda po internetu na najprizemniji nacin vredja Ristic? Izdajnik, picka prodana, a na pitanje zasto? "Zato sto je igrao juce ko da mu je poslednja utakmica".
Roditelji, decu ili vaspitavajte ili im razbijajte tastature na vreme jer ovo je sramota.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMeni je drago što je Ristić onako odigrao jer je cijeli svoj boravak u Zvezdi proveo u drugom planu. I ja bih na njegovom mjestu dao 100% i ispaljivao granate na gol, bravo momčinoEveryone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNaravno, ali ima i ona doza ko će kome ako neće svoj svome U sportu je to prisutno i Sale je nekad u Pioniru stavio Partizanu 40 a okolo te tekme ubacivao znatno manje. Nekako sam uvjeren da ga je juče Zvezda dodatno motivisala.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNaravno, ali ima i ona doza ko će kome ako neće svoj svome U sportu je to prisutno i Sale je nekad u Pioniru stavio Partizanu 40 a okolo te tekme ubacivao znatno manje. Nekako sam uvjeren da ga je juče Zvezda dodatno motivisala.
Hoće kešerica da dadne posebnu volju..
Comment
-
Ili pravilna ishrana, trening...sve što ide uz normalan klub. Dečko deluje prilično mršavije i u boljoj kondiciji, a kod naših trenera i "nutricionista" je nakon burek tretmana ličio na pekarskog pomoćnika. Izuzetno poštujem što pošteno zarađuje fudbalski hleb i to ne umanjuje njegovu ljubav prema Zvezdi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by marko_pantelic View Post@Knipex
Kazes Jovicic operisan? Pa zasto tek sad? Zar nije bilo logicnije da se odmah operise?
Pred Jovičićem je sada period rehabilitacije, koji bi trebalo da traje 10 nedelja, dok se povratak na teren ne očekuje pre početka priprema za prolećni deo sezone.This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
Comment