Originally posted by Dubiozni goblin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Марко View PostТо је добар посао Звезде Грујић је одличан играч средине терена.
Клео и Шкулетић као и Ричмонд су шпицеви.
За Уроша Грци нуде 3 милиона.
Nije samo bitno koliko igrac vredi, vec koliko mozes da ga prodas.
Prodaja jednog balvana za 4 miliona je jedan od najboljih poslova P. u zadnjih 10 godina
Comment
-
-
Да Заборавио сам Јоветића и Л Марковић али они су отишли као млади, Рамаданијеви играчи.
Највећи трансфер Партизана последњих година је Стефан Савић и данас Никола Миленковић.
Мислим да шпиц играчи иѕ јсл нису на цени поготову за тај новац који се помиње.
Уосталом време ће показати.Партизан је вечан док су му Гробари верни!!!
Comment
-
Ricmond je i protiv Sparte pokazao "klasu"...pedigre odlican, Juventusova skola...kakvi god da su JSL timovi retko ko je imao takvu statistiku...gol po mecu...sve u svemu, sasvim realna cena koja se pojavila...oko 8m...I ako ja mislim da je Durdjevic dobar napadac, kvalitet je na strani Ricmonda...brzi je, bolji tehnicar, vise igra sa timom...jedino gde Uros ima malu prednost je igra ledjima...Last edited by ZvezdaIznadSvega; 16-08-17, 15:52."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by suptil View PostJa apsolutno verujem da su cifre koje se pominju realne. I nemam razloga da sve ovo citam kao spinovanje. Zvezdi ne gori ispod nogu. Boaci je odlican spic, i prasina za ovakve igrace se ne dize ako je pinuda 3,4 miliona. I ovde je spomenuta cena 7 miliona, spominjani su i klubovi. Ja ne radim u Zvezdi, pa da ti dam na uvid faks koji u sebi sadrzi ponudu. Prava si Mica ubica sa ft1p ;)
Comment
-
@Dubiozni Нећемо сад да испољавамо пинг понг доктрину. Ти не верујеш да Боаћи вреди толико ја мисли да сваки наредни гол у следећих десет дана њему диже цену за милион. И то је то. Ја Терзићу верујем. Човек је пред вратима вин вин ситуације. Улазак у ЛЕ, озбиљне понуде за играче, у перспективи драматично смањење дуга али пре свега добра игра, амбијент у тиму.
Comment
-
Originally posted by Марко View PostТо је добар посао Звезде Грујић је одличан играч средине терена.
Клео и Шкулетић као и Ричмонд су шпицеви.
За Уроша Грци нуде 3 милиона.
Ako kojim slučajem uđemo u grupnu fazu cena tih igrača bi skočila za 30/50%...i ono koje su pare dobijene za Klea i Škuntelara nisu relevantni pokazatelji, mnogo je elemenata potrebno uvrstiti da bi se dobio odnos tih transfera i ovih budućih.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment