Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Tvrdo igra Krasnodar, nije lose izgubiti tamo i sa 1-0, pa probati u Beogradu ici na sve ili nista. Pratio sam ih na 2 meca ove sezone, oba puta su davali gol u 90+ za pobedu i nereseno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Gospodin. Odavno normalnijeg stranca nismo imali u timu.
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPa ti napisa da ih poštuješ. Tu grupu vode okoreli kriminalic, koji su tu prevashodno zbog svog ličnog interesa, a da poštujem kriminal, teže.....
Ok za momke koji idu tamo zbog Zvezde, ali i njima je uglavnom navijačka grupa cilj, slabije Zvezda.
Čast izuzecima.
Što se Krasnodara tiče, imamo momentum, bukvalno sad ili nikad, ljudi kanale tamo
prodali su Nalda, juče se povredio reprezentativac Rusije Gazinski, najbolji strelac im je odavno povređen, Feder Smolov, kao i gruzijski vezista Okrijašvili. Msm da iz onog šešra na žrebu nismo mobli boljeg rivala da izvučemo, sa ove tačke gledišta.
Comment
-
Наш клуб је данас пустио у продају карте за меч против Краснодара у плеј-офу Лиге Европе који се игра 24. августа на нашем стадиону.
Цене карата за овај меч су следеће:
Север и југ 800 динара
Исток 1200 динара
Запад 1500 динара
Карте за сада могу да се купе искључиво преко интернета и то на сајту www.iticket.rs док ће у продају на благајнама бити пуштене неколико дана уочи меча.
Такође, клуб је донео одлуку да исте цене карата буду и за вечити дерби који би требало да се игра 27. августа.
Веома је важно истаћи да су навијачи са сезонским улазницама на овај начин практично отплатили цене истих кроз европске мечеве и првенствене мечеве и да ће све наредне мечеве Звезде у првенству практично гледати бесплатно.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostOva Zvezda jos uvek nije pokazala srpski mentalitet, naprotiv, blizi smo nemackom nego srpskom!
Neverovatno je koliko ljudima malo treba da polete. Ok, uhvatili smo Spartu u losem momentu za njih ali nismo automatski postali Bajern. Najmanje nam sada treba lozenje, pustiti momke da bez pritiska udju u dvomec pa sta bude. Kod nas je kolicina lozenja obrnuto proporcionalna sansama za prolaz.
Comment
-
Originally posted by Konjokradica View PostNe, ova Zvezda je pokazala srpski mentalitet kada je u revansu protiv Sparte umalo popila 3 komada u finisu inace mirnog meca.
Neverovatno je koliko ljudima malo treba da polete. Ok, uhvatili smo Spartu u losem momentu za njih ali nismo automatski postali Bajern. Najmanje nam sada treba lozenje, pustiti momke da bez pritiska udju u dvomec pa sta bude. Kod nas je kolicina lozenja obrnuto proporcionalna sansama za prolaz.
Comment
-
Ne sporim ja da igramo odlicno ove sezone, imamo dobar tim i ozbiljnog trenera koji je to sve slozio kako treba i postavio taktiku, pojacanja su za sada opravdala manje-vise ulogu. Ne uporedjujem uopste tim i igru sa proslom godinom i sezonom, nego samo upozoravam da se malo spusti lopta pre svega u javnosti kod navijaca i zvezdasa. Siguran sam da u klubu dobro znaju koliko je Krasnodar nezgodan i kvalitetan protivnik i siguran sam da oni ne lete previse i ne dizu euforiju, pogotovo trener i strucni stab. Ovo za mentalitet se vise odnosilo na navijace i javnost, da se ne pravi medvedja usluga igracima i klubu.
Comment
-
Mozemo mi za Boacija traziti 15 miliona ali samo ako on zeli ostati. Mi smo zaradili dosta na transferima i ne zuri nam se ali ako on zeli da iskoristi dobre igre da predje u TOP5 liguonda ga tesko mozemo zadrzavati. Realno ako ispadnemo od Krasnodara Boaci ide. Ako prodjemo treba da ostane bar do zime.
Comment
Comment