Slažem se 90% sa većinom, i za koga rade, i sa kim saradjuju. Sve se slažem. Čak volim da slušam i kako je pre bilo, gledao sam neke klipove kao klinac, ludilo atmosfera. Kao da se igra Italiji, Argentini. Danas jeste sve pod nekim diktatom i debilno, ali poštujem Delije ne kao lidere nego kao navijače kao organizacuju. Ne mislim da su oni krivi za propast Zvezde, oni su nuspojave društva. A jedan primer robotizovanja Delija je Opera Aida i mnoge starije pesme. Aidu su zabranili Pedja i ekipa, kao nećemo kradene melodije, pa su opet počeli da je pevaju. Tada su sve melodije bile "kradene" jer je mnogo teže bilo doći do melodije, gledale su se kasete i slično. Volim to navijanje kao sociolišku pojavu, da analiziram. Nikad nisam bio za grupe jednostavno ne trpim autoritet i ne volim da zavisim ni od koga, da ne ispadne da ih branim kao da sam član. Da ih branim ko Brajkula Račića.
A Pobeda to što si rekao i to je tačno. Ne znam kako opisati ovaj sistem nego kao ucenjivačko-interesno-patronažni poltronski sistem. Ali znaš šta, nisam ga ja birao. Ti koji su ga birali, oni će prvi od gladi pocrkati. Jednostavno prihvatam realnost, da nije Marko bio bi Janko. Eto, baš čekam da ih vidim po pitanju unutrašnjeg dijaloga. Da vidim kako će tu vodje da održe mir u kući. Teško.
A Pobeda to što si rekao i to je tačno. Ne znam kako opisati ovaj sistem nego kao ucenjivačko-interesno-patronažni poltronski sistem. Ali znaš šta, nisam ga ja birao. Ti koji su ga birali, oni će prvi od gladi pocrkati. Jednostavno prihvatam realnost, da nije Marko bio bi Janko. Eto, baš čekam da ih vidim po pitanju unutrašnjeg dijaloga. Da vidim kako će tu vodje da održe mir u kući. Teško.
Comment