Bruno je igracina za ovo sto imamo u spicu ali nije mu data sansa od onog igumana. Laza je definitivno naduvan a ova Suboticka bandera nije ni za k.. treba uzeti pare za Lazu i pustiti nekog mladjeg. olos necemo stici nikako u ovoj sezoni zato bi bilo pametnije da prave ekipu za sledecu. usput Micko nije za zadnjeg veznog. half puna kapa. usput Cosica treba pustati malo. nije fora da trenira sa cistacima za vreme meceva.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ako cemo vec Micka na klupu,neka igra igru sa 2 spica,ali mnogo sam dosadan sa ovim
Pobeda je najbitnija,da se igracima podize samopouzdanje.Btw.ko je pogresio kod prvog gola?
Comment
-
Meni svaka pobeda Zvezde, ma kakva god bila, donosi ogromnu srecu, tako da sto se mene tice ako cemo ovako svaki mec do kraja sezone pobediti - savrseno!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostAko cemo vec Micka na klupu,neka igra igru sa 2 spica,ali mnogo sam dosadan sa ovim
Pobeda je najbitnija,da se igracima podize samopouzdanje.Btw.ko je pogresio kod prvog gola?
Najvaznije da pobedjujemo, igrali smo dobro. Jedva cekam da Pacheco zaigra, pa da vidimo na sta ce to da lici. Sigurno da ce biti bolje kada se Kasalica vrati i Borja se premesti na klupu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMicko pogodio u ledja Milivojevica i ovi rutinski kontru odradili..
Najvaznije da pobedjujemo, igrali smo dobro. Jedva cekam da Pacheco zaigra, pa da vidimo na sta ce to da lici. Sigurno da ce biti bolje kada se Kasalica vrati i Borja se premesti na klupu.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Kasalica je tip igraca koji nam se odlicno uklapa u sistem igre, a ne verujem da ce Borja imati prednost u odnosu na Milunovica. Meni ce biti interesantno, gde ce Vini uci?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Uhvatim celu ligu od 0 do 2 i Zvezdu od 2-3 stavim i padnem,al jbg,nema veze,vazno je da smo pobedili!
Svaka pobeda je bitna,kakva god da je,vazno je pobedjivati i polako uigravati tim.
Borha pod hitno na klupu,pa on ne moze do polusanse da stigne.Kasalica ili Asamoa moraju da igraju,ne mogu valjda trenutno gore od Borhe da odigraju.
Idemo sad Sloboda da iscupa nesto,mada tesko.СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Kakva golcina Mladenovica, to nam je trebalo,to nismo imali godinama,bek koji ulazi u sanse,koji je brz i koji moze da da gol,kad se samo setim Reljica koji nista od ovog nije mogao.
Zadnji solidan levi bek nam je bio Andjelkovic.СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Ne treba se time opterecivati i stvarati pritisak.Nama je bitno da pobedjujemo,ostali su nebitni i ne interesuju nas,ako nam se ukaze prilika treba je iskoristiti,ali samo trebamo na sebe da se fokusiramo,ja sam vise nego zadovoljan pocetkom i prelaznim rokom
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostNe treba se time opterecivati i stvarati pritisak.Nama je bitno da pobedjujemo,ostali su nebitni i ne interesuju nas,ako nam se ukaze prilika treba je iskoristiti,ali samo trebamo na sebe da se fokusiramo,ja sam vise nego zadovoljan pocetkom i prelaznim rokom
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment