Sjajno smo počeli.. jel vidiš crni Anđelko šta mi (nam) radiš.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Može Andjelković da igra SLS ali ne može Evropu. Kad bi igrao Rikardinjo levo onda bi mogli da odigramo attacking fullbacks, da se Rikardinjo povlači ka unutra više Andjelko maltene kao krilo, a da se Donald ili Jovičić spuste u liniju sa Le Talekom i Savketom...
Ma svejedno, zna Miloje šta radi, nema šta da filozofiram.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostKako bih banovao svakoga ko pise za bilo koga da je grbav, zrikav, klempav i slicno. Sva sreca pa me ne stavise u opcije za admina.
Slazem se. Predlazem da se ubuduce grbavi, zrikavi i klempavi nazivaju ljudima sa upecatljivim fizickim nedoslednostima.
I kad se bude pisao Recnik politicke korektnosti da mi se priznaju zasluge za ovu frazu.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostSlazem se. Predlazem da se ubuduce grbavi, zrikavi i klempavi nazivaju ljudima sa upecatljivim fizickim nedoslednostima.
I kad se bude pisao Recnik politicke korektnosti da mi se priznaju zasluge za ovu frazu.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostTo po onoj dobroj staroj "nisu Cigani, vec pripadnici romske nacionalne manjine"?Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment