Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostSlazem se,a ja verujem da ovaj tim ostaje svakako,a ne sumnjam ovo godine u titulu ,sad nesto citam cujem ovi se spremaju da prodaju Djurdjevica,izgleda u Oly,al to bolje mozda zna neko iz njihovog tabora,ni ne misle da pojacavaju odbranu struka im tako procenila,dosta im onaj mucenik iz Vesterla,Muskrona,bese Miletic 2
Comment
-
Mislim da naš trener polako postaje ključna figura ove sezone. Ne glumi šmekera, nego fino i autoritativno postavlja stvari na svoje mesto. Kako njemu bude raslo samopouzdanje tako će i ekipa dobijati još više na sigurnosti. Za mene je on do sada potpuno iznenađenje. Mislio sam da će se izgubiti u veličini izazova koji klub predstavlja. I psihički, i fizički i taktički igrači su nam pod njim upgrade-ovani.
Comment
-
Originally posted by caniggia View PostHvala, ali ja ne mogu, niti imam vremena..
A i nisam vise mister-no, a planiram i ovaj nick da promenim samo mi nesto nece..
Zvezda iznad svega je bio dobar moderator na b92 onomad.
Comment
-
Originally posted by comedian View PostMislim da naš trener polako postaje ključna figura ove sezone. Ne glumi šmekera, nego fino i autoritativno postavlja stvari na svoje mesto. Kako njemu bude raslo samopouzdanje tako će i ekipa dobijati još više na sigurnosti. Za mene je on do sada potpuno iznenađenje. Mislio sam da će se izgubiti u veličini izazova koji klub predstavlja. I psihički, i fizički i taktički igrači su nam pod njim upgrade-ovani.
Deki, ti si?
Comment
-
Zaista, Zisa ste zaboravili, odličan forumaš a i bio je mod.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mislim da je Bogi pravi predlog, nije pristrasan i pokazao je karakter, ako bude glasanje moj glas ide njemu. Mada i Dečak iz vode ako je rad da prihvati dobar izbor.Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 05-08-17, 18:15.
Comment
-
Da pozdravim i ovde gospodu "cigane" a i ostale naravno...
Sto se mod funkcije tice, kao sto rece decak iz vode, nisam ja vise za to...malo bih da odmorim i da se podsetim kako to bese iz perspektive forumasa.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Comment