Pozdrav svima, neka prvi post na ovom forumu bude bas na temi posvecenoj fudbalskom klubu sa nadom da ce se ponovo desiti oni slavni dani nase proslosti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
FK Crvena zvezda
Originally posted by Lord Gangarić View PostDobrodošli drugari,ako neko konzumira vinjak u većim količinama može da mi se javi na PM imam super cene ovog leta
Pozdrav novim članovima!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
-
Donald,Kanga,Boća je udarna osovina ovog tima.Donald i Kanga koji su se raspadali pod palicom onog neradnika i stend up komičara sa KZŠ,su pod ozbiljnim
trenerom,vrednim,radnim se vazdigli na jedan mnogo viši nivo i taktičke ,fizičke spreme ali i odnosa prema igri,lopti,utakmici u celini.Od dvojice koje sam želeo
da se proidaju što pre uz Le Taleka postali su igrači za poštovanje,respekt,i bez kojih bi bilo teško izgurati ovaj deo sezone.Jer tu su vec dugo,postaju grad,ligu,klub,
i trebalo bi vremena da se novajlije ukope kako treba.
Bilo bi dobro stvarno da ostanu,da Miloje nastavi gde je stao jer je neverovatno brzo digao tim na visoku lestvicu što se tiče trčanja,uloga na terenu,odnosa prema
igri,taktici itd.Prijatno sam iznenadjen iskreno.Nisam se nadao da će ih tako brzo posložiti i restartovati od nerada,zajebancije,zapuštenosti lošoj formi i kondiciji
dok je na klupi bio Božo čuvar Zvezde.
I što se tiče gore pomenute trojice,meni i dalje nije jasno kako smo mi zadržali i potpisali Boaćija?Dečko je strašan igrač,vrhunski špic.
Što se tiče Rusa,mislim da su jako dobra ekipa,uigrana i što se tog segmenta tiče mnogo bolja od Sparte.Nije baš da nas je pogledala sreća na žrebu,ali šta je tu je.
Kao i kad smo dobili Spartu,moglo je bolje ali i gore.
Trener je Šalimov,bivši jako dobar igrač ali nema baš preteranog iskustva kao trener.Forsira tu staru školu rusku fudbalsku sa dosta trčanja,čvrsto,direktno bez dugih lopti
preskakanja igre,uz jako malo kreativnosti u samoj igri.Najopasniji igrači su im levopkrilni brazilac Wanderson i najkreativniji igrač u ekipi pereira.Najveća opasnost od njih preti
u polukontrama i kontrama,jer imaju brze igrače i igraju jako direktno.U pozicionom napadu ne vidim neku opasnost ako se protiv njih ekipa brani i stoji organizovano i disciplinovano
kao što je to bio slučaj naš protiv Sparte izuzev poslednjih 15 min.
Brane se zonom,zonskim presingom gde kao i kad napadaju ključnu ulogu imaju igrači u vezi,koji krpe rupe pozadi ali i obezbeđuju jak i disciplinovan taj defanzivni blok koji je pri tom
jako pokretljiv.U slučaju da ta prva linija popusti javljajuu se problemi koje bi mi morali da iskoristimo,tj. moramo ako želimo LE.Kad se brane Odbrana stoji jako široko,štoperi brane sredinu ,bekovi liniju.
Taj prostor izmedju te dve linije pokriva sredina i kad se tu javi pukotina to je odličan prostor za napasti i doči do samog gola.Bekovi im nisu neki defanzivci Bog zna kakvi,i štoperi koji su po mnogima
najslabiji deo tima.Može se reći da su bolji od Spartinih npr.Kapiten Grankvist i Martinovic su protiv LIngbija izgledali sporo,tromo,nepokretno i zbog samog sistema igre nisu mnogo agresivni
kao i bekovi koji pokusavaju uvek da budu iza lopte u tom povlačenju.Kada napadaju brane se visokom linijom odbrane koju drze i to je naša šansa da Kanga svojim dugim preciznim pasovima
pronađe Boačija,Srnu,Radonjića koji će iza njihovih ledja tražiti šansu za probijanje ,šut ili centaršut poput Srninog za Boaćija i 0-1 u Pragu.
Oni su jako disciplinovan tim,čvrst tim,koji zna i igra na rezultat.Prošle godine u Ruskoj ligi postigli 40 golova,primili 22.Pola od toga je dao Smolov,sjajan igrač koji će nadam se biti još
odsutan zbog povrede Jer je praktično pola tima i pola golova daje za Krasnodar.
Znači igra im se bazira na kretanje ofanzivnih igrača izmedju linija odbrane protivnika,gde traže ulaz,brzi pas ili dribling za ulazak u šansu za gol.Jako su tu nezgodni,ali ako je markacija tog dela
terena i prostora dobra kao protiv Sparte,bićemo im ozbiljan protivnik.Veliki ispit za Borjana i momke,gde mora da bude disciplina i koncentracija svih 180 min.U napadu tražiti tu rupu izmedju linila
Rusa,sporost štopera.Očekujem tvrde utakmice,na rezultat,rovovsku borbu.Neka momci daju sve od sebe,izadju sa stavom kao protiv Sparte pa neka bude šta mora biti.
I do sad su za mene premašili očekivanja.Miloje ih je posložio,unapredio,digao kondiciju,disciplinu na mnogo veči nivo i nećemo im biti lak protivnik,naprotiv.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Originally posted by Contador54 View PostPozdrav svima, neka prvi post na ovom forumu bude bas na temi posvecenoj fudbalskom klubu sa nadom da ce se ponovo desiti oni slavni dani nase proslostiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bolje vas našao sve
Valjda ćemo zaslužiti tu sreću i proći ove Ruse, pa da se polako počnemo oporavljati što finansijski, što našu trenutno ne najsjajniju reputaciju. Dobre stvari se lako prepoznaju, pa će se sa rezultatima valjda vratiti i interesovanje za naš najveći klubALWAYS FORWARD
Comment
Comment