Dobro je što će Srnić moći u revanšu, biće prostora za njegova utrčavanja a to jedino zna naprijed. Milić još manje fudbala ima u sebi od njega tako da je u svakom slučaju upgrade za revanš. Ne znam dokle će Francuz i Mirkin igrati onako, kod Grofa bi se sigurno raspadali, prvi i jeste.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Adžića se plaši da stavi jer ne zna koliko će da igra ka nazad, da brani. Sličan mi je taj Adžić igrač Ademu Ljaljiću, onako loša kopija trenutno. Odličan drbiler, tehničar, ali voli samo da napada.
Na Srnića i Milića je besmisleno trošiti reči, iako Srniću leži stil igre Miloja, ova napadanja na prepad jer on ne može da igra ozbiljan fudbal u kome se traži posed. Posed može da igra Rikardinjo, što manje duela i što više brzih dodavanja.
Dakle, koliko god smešno izgledalo u ovom trenutku u ovom stilu igre bolje Srnić nego Adžić za utakmicu u Pragu. Adžića kroz JSL treba razigravati, kao i Račića.
Cenim da taj Rikardinjo nije Milojeva želja, ne uklapa se čovek u ovaj fajterski način fudbala.
Btw. za pohvaliti
Comment
-
Da li postoji podforum za istorijiske teme?
Starije generacije se sigurno secaju ove neverovatne Zvezdine sanse protiv Intera 1981. godine u Kupu sampiona. Prvo precka, pa gol linija, opet gol linija, zatim stativa i na kraju jos jednom gol linija! Do kraja zivota necu ovo da zaboravim
Comment
-
Mnogo smo bolji, nisam ocekivao da imamo ovakav nivo u sebi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment