Poletanović bracika. Le Talek marš napolje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Полетановић опет показао да је бољи од Ле Талека у свим сегментима фудбалске игре.
http://www.mozzartsport.com/vesti/vi...ansonea/142627
Ово би била сјајна вест!На целом свету само Црвена звезда оооо..
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostVujaklija je došao. Ako ode Hugo, dolazi stranac napadač.
Neka Donald preporuci nekog.
Kako ce drkanje biti oslobiditi se svih propalih investicija...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostGledao sam Borac Čačak Mladost Lučani pre dva kola jer mi je ovaj Saša Jovanović što je Zvezdi dao dva gola drugar i moram reći da je Vujaklija ubedljivo nanespremniji igrač na terenu bio, dečko ne može da hoda.
Baš tuga...sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJos jedan stranac, ma sto da ne.
Neka Donald preporuci nekog.
Kako ce drkanje biti oslobiditi se svih propalih investicija...
Imamo dobru ekipu a za oslobađanje ne brini, neko misli o tome, za razliku od prethodnih uprava.
Terzić zna taj posao mnogo bolje od drugih u Srbiji. Nije ni Čović cvećka ima on deblji dosije od Terze, a obojica su majstori u svom poslu, tako da ne treba moralisati nego uživati.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKoliko to napadača imamo ako dođe i stranac? Zar nema neko dijete da se gura iza stranca a ovo sve šutnuti, baš jadno šta se radi.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostAj preporuči ti. Treba vratiti Acu Tenka vama bundžijama
Imamo dobru ekipu a za oslobađanje ne brini, neko misli o tome, za razliku od prethodnih uprava.
Terzić zna taj posao mnogo bolje od drugih u Srbiji. Nije ni Čović cvećka ima on deblji dosije od Terze, a obojica su majstori u svom poslu, tako da ne treba moralisati nego uživati.
Ako ne udjemo u evropu ove godine ceo tim raspustiti a Terzica proteratibu Britaniju da pravi kisobrane. Zabole me patka za nasu boraniju od lige, jako mi je jadno da se uspeh tima ogleda u pobedama nad raspalom Backom ili nekim nesrecnicima koji ni stadion nemaju.
Jos je gore sto nasa deca propadaju zarad nekog Mouchea ili Le Taleka.
A za Terzu kriminalca me tek boli tuki, takvim likovima je mesto u zatvoru.
Sve sem evrope nema nikakvu vrednost, jebes dominaciju nad Partizanom. Nista to ne znaci.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment