Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
-
Originally posted by Duka View PostAko mozes,objasni malo ovo....
Ne znam čime su zasluzili ti ljudi toliko poverenje kod tebe tj kod bilo koga
Ja bih ih najradije sve oterea u 3 lepe, no to sam samo ja ;)Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Duka View PostOtjerao bi Ristica i Jovica... Pa brate,pratis li ti fudbal? Ristic ce klasa da bude,to se iz aviona vidi! Valja li tebi nesto u Zvezdi?
Meni u Zvezdi iskreno i to sto valja, ne valja, zato sto nema sa kim da igra to sto valja. Necu o imenima, dok se nesto bas ne promeni a nece se promeniti tesko da ce mi bilo sta valjati. normalno uvek ce mi biti drago kada dobijemo, ali da sam se nesto potreso oko poraza bilo kog nisam. Mnoge idiote sam gledao i uzivo i preko tv-a da mi ih je dostaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Au Orlandiću kakav promašaj,ono mora da bude gol.Jović isto morao da ga da pre penala.
Sad će da krenu da seru za penal,jeste ga golman oborio,dao je veći for Jović ko zna dal bi je stigo,sudijska procena je dal ce da svira ili ne.Isto nam tako sudili penal u Bordou,igrač ništa nije mogo da uradi iz one pozicije golaman ga oborio i ovaj je svirao.
Ima neko bolji neki link?СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment