1 u 2, 9+
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A sto ocekivati, decko je dosao u Zvezdu kao treci golman Novog Sada koji je jedva u Drugoj ligi. Ne znam koji su ga krasni i dovodili. Ludi Bajko pokrljao igraca van sesnesterca, sa njegovim ponasanjem to nije nimalo cudno. Valjda nece praviti gluposti kada krene sezona (yeah right )Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma strasno.Ja sedeo do sad u kladzi,ulazi lik,vidi rezultat na teletextu i onako sav tuzan "A ja igrao od 2 do 3"
Neverovatno,jedva cekam da vidim kakvi su ti golovi za 10 minuta, dal nam odbrana bila toliko suplja ili je golman kriv.СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Lazovic 4. komada..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Moram da primetim jednu stvar: drugi gol smo dali posle DUPLOG PASA. Da, dobro ste culi, dva igraca FK Crvena zvezda su odigrali dupli pas
Vesic izgleda pogubljen kao kuce u liftu, presmesno, ja bih se tri puta bolje kretao, prvi gol je primio kroz usi.
Edit: Jako mi je zao Dmitrovica zbog mononukleoze, on je 59 puta bolji golman od ove kreature.Last edited by Nebojsa; 23-02-12, 23:01.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
ma
igrali bi naši bolje
pobedili bioni ošale
al nisu motivirati
ko nija ovde u rumunjskoj kavani
naročito jar se u smenu neradu ona konfrčasta konobarica
svelkim sisama smaleckim minićom i sobilatim dekoltejom
pa blejim u terevizor gledam poluzainteresirato
al više onako po službenoj dužnosti
dotaljigam i dubijem vreme