Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostTačno ne znam šta da napišem.
Imacemo jedan razlog za leto da se manje nerviramo i jos jedno 5 vise za sledece da se nerviramoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
ovo je stvarno tuzno do bola ali ovo je moralo da se desi jer ovo nam prjeti vec godinama ali nekako smo se provlacili i naravno kamarali dugove...mene vise brine sta ce biti dalje jer vjerovatno ostajemo bez tima i koliko ce dugovi tek sada porasti
Comment
-
Najbolje kao Rangers i sve polako ispočetka.Sa ovim preklapanjima nema vajde, samo se prividno rješavaju problemi."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postovo je stvarno tuzno do bola ali ovo je moralo da se desi jer ovo nam prjeti vec godinama ali nekako smo se provlacili i naravno kamarali dugove...mene vise brine sta ce biti dalje jer vjerovatno ostajemo bez tima i koliko ce dugovi tek sada porasti
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostNije moralo da se desi. Da se klub oslonio na klince pre sedam godina, sada bi klub bio mnogo zdraviji. Ali ne, bolje je dovoditi neke koje kakve amaterske talente na preporuke taksista, menadzera i ostalih strucnjaka do te mere da se ove sezone naslo preko pedeset igraca na platnom spisku. A bolje da ne govorim o ulepsavanju stvarne situacije ko god je bio na celu Zvezde. Ne mislim ni da je Partizan daleko od ovakvih scena, jedino Teleoptik vadi situaciju.Last edited by duka79; 06-06-14, 23:54.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostTačno ne znam šta da napišem.
Za pocetak u prvi tim Maksica, Ristica, Jovica i jednog malog desnog beka ne mogu da se setim prezimena ali zver je...licno ga je Orao gledao sa mnom i odusevio se evo pitaj ga.
Ja se nadam da ce nekim cudom da se uspostavi zdravija sredina, gre'ota je da se stavi katanac.
P. S. Ne znam da li si ti citao kada sam kucao na chat-u ali znas li zasto je Rostov izbacen? Taki mi kaze, dosli ljudi procesljali dokumenta, videli da kasne 3, 4 plate za jedno 8 igraca i odmah baaam cao zdravo prijatno.
Dodaj na sve to da je Rostov daleko stabilniji, da ima veci budzet i da je u ruskoj ligi.
Comment
-
Kondi brat je sve lepo reko. Ovo je sad prilika koju treba iskoristiti. Uvesti u prvi tim mlade igrače koji su pokazali volju da ginu za dres Crvene zvezde, a nekim starijim se jednostavno zahvaliti. Da je Zvezda dobila ove godine licencu, sledeće sigurno ne bi, i kazna bi siguran sam bio mnogo veća nego li što je sad ova.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment