Ma ovaj klub je usran radio je ko je sta hteo u njemu. Samo je Bunjevcevic doveo 20 igraca koji su svi zajedno imali 400 minuta. Batalio sam ja fudbal srpski generalno davno, ali stvarno je haos, veliki. Al ne moze prvo sport da se sredjuje pa drzava, mora obrnuto. Ko tu vise dovodi igrace i sta se desava, svako dodje i uzme pare. Bez privatizacije nista.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by DelijaHool View Post120.000е до поноћи!
Тужни смо јако..
Originally posted by Mladen View PostJa kad pročitao 2 rate, kapira ovaj dao neku foru, a ono 80% do večeras ! hahahaha kakav je brat ovaj Asamoa
Comment
-
Originally posted by Duka View PostAsamoa,sve ti zivo jebem,ruzna spodobo!
Iskreno meni bas muka od ovoga, kakvo ponizavanje kluba na sve strane. Psuj ove strucnjake sto dovode npr eto tog Asamou, cuj Asamou decko ne moze mene 1 na 1 da predje.
Comment
-
ok brate,ali pazi ti njega kako kaze da zbog navijaca kao koji vole klub i zbog..kako kaze...saigraca...da kao u dvije rate odrade to,a prvu veceras do ponoci 80% !!! hahhahahahahhah sprda se sa nama ili vrijedjanje inteligencije! kakav krele
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostA sto ga psujes Duka progresijo, zamisli da si crnac i da si bio u trenutno raspaloj Zvezdi. Imas blanko potpisan ugovor, tebi je to posao i ocekujes da budes placen za njega. Nikoga nisi prisiljavao da ti da toliki novac, ljudi su procenili da vredis i igras za te pare ko ih *ebe. Pri tome niti je Srbin niti Zvezdas, nego naucio da tera loptu i boli njega uvo da li imas da ga isplatis ili ne, nije njegov problem.
Iskreno meni bas muka od ovoga, kakvo ponizavanje kluba na sve strane. Psuj ove strucnjake sto dovode npr eto tog Asamou, cuj Asamou decko ne moze mene 1 na 1 da predje.
EDIT: Moja greska, nisam lepo procitao, izviniLast edited by Cassius Clay; 15-02-14, 17:35.
Comment
-
Originally posted by Duka View Postok brate,ali pazi ti njega kako kaze da zbog navijaca kao koji vole klub i zbog..kako kaze...saigraca...da kao u dvije rate odrade to,a prvu veceras do ponoci 80% !!! hahhahahahahhah sprda se sa nama ili vrijedjanje inteligencije! kakav krele
Ma džabe se diže tenzija, glupost, svaki prelazni rok isto, bruka je ovo sve više....
Comment
-
Ks ks ks razumemo se potpuno, isto smo maltene napisali. Sad je razlika sto mozes da se afirmises u Grblju iz Radanovica, pustimo mi price Zvezda sampion Evrope i ostalo. Ok sve to stoji, treba da se ponose ljudi ali trenutno stanje u klubu je kao u FK Stara Carsija iz Kraljeva. Ko je u zadnjih 5 godina otisao iz Zvezde u neki renomirani evropski klub? Ko je napravio karijeru da mu zapamtis ime? Niko. Potpise ugovor, ne dobija pare, tuzba, odlazak iz kluba i mozda neka Poljska padne, Azerbejdzan, Australija i ostale vrhunske lige.
I sto kaze Brajkula istina velika, crnac misli da je ludilo postupio da ce svi da ga gotive sto i jeste tacno. Odlozi ti 20% duga na lepe oci, ni to nije morao.
Comment
-
Ni Mrđa ništa bolje nije prošao, ali je bar zabio jedan.
Prosečan drugoligaš ovo Smederevo, ali raduje broj stvorenih prilika, moglo je lako da bude bar 7:1.
Kelhar asistencija u stilu Gonzalo Rodrigeza
Darko klasika kida, deluje mi da je brži nego što je bio pre povrede, baš lako pretrčava protivnike ne samo danas već tokom celih priprema i kako vidim on neće početi prvo kolo što je neverovatno velika greška Seje, jer ova neka postava koja je danas krenula (možda samo Pavićević upadne u poslednju liniju) bi trebalo i da počne protiv Javora.
Milijaš 4 gol na pripremama i to raduje, ne igra loše koliko sam zaključio, isto toliko i Mrđa npr. kao napadač.
Comment
Comment