posle 20 min vodimo 3:0 protiv kopra strelci Pecnik,Dauda i Milijas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svaka cast velikom deliji ali jos vecem coveku MILOSU NINKOVICU koji je uplatio 80.000 evra za lecenje male Une!!!
Ako je ovo istina PONOSAN SAM STO JE MEDJU NAMA I U NASEM KLUBU TAKVA VELICINA OD COVEKA !!!Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Trebamo svi biti srećni što uopšte postoji takav čovek u našoj zemlji, nebitno na boju dresa naravno. Pre svega smo Srbi. Ima stotinak ljudi, ako ne i više u ovoj zemlji koji imaju neizmerno više novca od Nineta, a ponovo ni ne pomišljaju da deo te svote uplate za ovakve prilike. Ne moraju da uplaćuju na račun države ako misle da će taj novac biti pokraden. Imaju pravo i ako misle tako, ali se mogu uvek odazvati kada je ovakva stvar u pitanju. Nine zna šta znači život deteta, i šta bi roditelj uradio za dete. I sam je roditelj. Svu sreću želim njemu i njegovoj porodici.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Smrdljivi telegrafi, kuriri i ostala smeca koji su i objavili da je uplatio celu sumu...
Comment
Comment