ajde bar da nas nesto obraduje danas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Il Capitano View PostMeni je najjači utisak da se fudbalska utakmica u Srbiji odigrala u januaru. POBEDA!
Originally posted by duka79 View Postmeni je najvaznija cinjeca da je Lazovic konacno zaigrao...a sto se tice utakmice nije vredno paznje s obzirom da nisu pripreme ni pocele kako treba...nekad smo dobijali redom na pripremama a posle belaj mozda je bolje ovako
Ma ok sto se tekme tice, zaboravice se ali sramota je da izgubis protiv Petrovca. Pa tu je moj drug trebao da ide, vuce se po trecoj ligi pije pusi pa ti vidi kakav klub dobija jednu Crvenu Zvezdu (koliko god utakmica bila nebitna treba da sa pola gasa das 3-4 gola raspalom Petrovcu)Last edited by Condition23; 19-01-14, 01:06.
Comment
-
evo danas sejo u intervjuu izjavio da je prije mjesec dana rekao upravi koga zeli od pojacanja (citaj stopera i beka), pretpostavljam da cemo opet dovesti nekog ferarija u napadu i ofanzivnog veznog...vranjes bi bio solidan u paru sa lukovicem, sjeli bi nam ko budali samar...
Comment
-
-
zato bih volio da mu silb uzme svih 600 000 miliona triliona koliko je zaradjivao, jer je obican smecar...svaka mu cast za sve sto je uradio za zvezdu, ali k'o covjek je uvijek ispadao smecar...pa on je boska djokica svojevremeno smijenio u fmp-u zato sto se njegovoj zeni nije svidjao kao trener, ziva istina majke mi...al' da ne idem u off...
imam ruzan predosjecaj da ce na proljecnoj premijeri, na marakani protiv javora, stoperski par biti lazic i krneta...dao bog da grijesim
Comment
Comment