ricmi a nek ide,da ga ne gledamo,onome ni tole ne moze pomoci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
kako smo mi poceli opasno da se pojacavamo sa ovim raskidima ugovora...jos ljubo nenadic, krneta, lazic i solidna ekipa rahiticara je napustila klub...mozda je ovo jedan veliki uspjeh uprave, koji je do duse uradila svojom nesposobnoscu...
meni je apsolutna pobjeda izjava vihornog mirica koji kaze da je dosao sa statusom reprezentativca a nema mjesta u 11 u zvezdi...pa dal je realno da neko onako smotan to izjavi...
Comment
-
Originally posted by swish41 View Postkako smo mi poceli opasno da se pojacavamo sa ovim raskidima ugovora...jos ljubo nenadic, krneta, lazic i solidna ekipa rahiticara je napustila klub...mozda je ovo jedan veliki uspjeh uprave, koji je do duse uradila svojom nesposobnoscu...
meni je apsolutna pobjeda izjava vihornog mirica koji kaze da je dosao sa statusom reprezentativca a nema mjesta u 11 u zvezdi...pa dal je realno da neko onako smotan to izjavi...
Bio dobar Mirić u Subotici i debitovao za A, msm da je čak napravio i 2 nastupa, uglavnom prvi kada su igrali igrači iz naše lige protiv Kine msm, 2:0 smo dobili. Radovao se ja iskreno njegovom dolasku i dobar je bio na pripremam u CG kada je Robi bio i onda počne prvenstvo, on ništa, težina dresa ga pojela, gotovo. Inače, sećam se tih godina dok je igrao za Spartak ide partizan njima u Suboticu i ja se robić kao nadam, ma jede njih Mirić i ono tamo neka ludnica neki penali, razume se, za pfk, cirkus klasičan za naše podnevlje.Last edited by Brajkula; 04-12-13, 11:50.
Comment
-
Bajkovic,Arauho,Krneta,Petkovic,Mijailovic,Gogic,M ilijas,Nine,Milunovic,Kasalica,Mrdja
Ajmo Dragane, izbaci svoj bivsi klub.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne igra Nine u subotu, bravo Sejo sve ti jebem nesposobno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Koje je ovo rasulo nastalo... Nefabrikovani odlaze, polufabrikovani ih kritikuju, Nine out, Stojanovic kao grmi posvlacionici... A u subotu slanine opet uzimaju meru...
Comment
-
Koliko god razmisljao i to negde, MOZDA, i imalo smisla... Nesto ne verujem u to... Vise mi ima smisla da ih dobijemo u drugom delu sezone, tante za kukuriku za prekosutra...
Comment
-
Comment
-
Kuku ocu,kuku majci..Last edited by MareLFC; 07-12-13, 17:44.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
BRAVO DRAGANE!!! Milijas vise u zivotu da ne sutne penal, tele nesposobno.sigpic
Comment
-
Dragan!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment