pa znam brate da si gledao ili na tv-u ili strimu razumio sam te dobro...ali i ja bi volio da mogu kao i ti da to lijepo ugasim i legnem lagano u krevet...ali NEMOZEEEEEE
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma da postoji jos goli otok, tamo da se posalju .. I jos Miha danas izjavio da je najmanji roblem igraci i trener, pa mi ako ne mozemo da dobijemo jedan Vozdovac koji je do skora bio u drugoj ligi onda stvarno ..
EDIT:
Бајковић, Храст, Оморика, Буква , Јела, Нинковић, Орах, Чамовина, Бреза, Јасен, Врба!Last edited by Lord Aleksoni; 23-09-13, 15:56.
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postpa znam brate da si gledao ili na tv-u ili strimu razumio sam te dobro...ali i ja bi volio da mogu kao i ti da to lijepo ugasim i legnem lagano u krevet...ali NEMOZEEEEEEДанас нама кажу, деци овог века, да смо недостојни историје наше, да нас захватила западњачка река и да нам се душе опасности плаше...
sigpic
Comment
-
Originally posted by duka79 View Poststojanovic ostao trener neznam sta se radi u nasem klubu ali ovo bi mogla biti i najgora sezona do sada
И морам да те питам, добронамерно разуме се немој да ме погрешно схватиш, је л имам твоју дозволу, пошто сам модератор и имам могућност уређивања свих постова, да ти исправљам ове граматичке грешке у твојим постовима ? Мсм није то нека срамота, али мени јебено опасно боду очи.Last edited by Brajkula; 24-09-13, 12:52.
Comment
-
ma ispravljaj brate ako ti toliko smeta ja sam davno zavrsio skolu i davno su me prestali ocjenjivati ali eto ako zelis i ako ti je toliko stalo ti izvoli nema ljutnje...ja sam porodican covjek i u obavezama i ovde naletim na brzinu da podjelimo ovu tugu i neobracam previse paznju na gramatiku
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postma ispravljaj brate ako ti toliko smeta ja sam davno zavrsio skolu i davno su me prestali ocjenjivati ali eto ako zelis i ako ti je toliko stalo ti izvoli nema ljutnje...ja sam porodican covjek i u obavezama i ovde naletim na brzinu da podjelimo ovu tugu i neobracam previse paznju na gramatiku
Ма каква туга, нема туге, редовно стање већ 7 година, све по плану и програму
Comment
-
Pao samo na Zvezdu
Ja cu uvek da navijam za Zvezdu, ali me nervira vise ovo prosipanje bodova. I sto je najgore, to se ponavlja stalno, iz sezone u sezonu. Taman krenu dobro i ponadas se necemu i oni te tako hladno puste .Last edited by Lord Aleksoni; 25-09-13, 00:19.
Comment
-
Comment