Uh dobro je, nismo gosti u narednom kolu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kaze ovaj 7 dana pricamo ne smemo da pravimo faulove kod sesnaesterca jer je tu zvezda najjaca.A inace kontrolisali utakmicu
Da Bog da ispali iz lige,retko antipatican klub
Comment
-
Pa to ti kazem,jos nahvali sam sebe za odlicno psotavljenu taktiku
Comment
-
Danas je rodjendan jednoj velikoj LEGENDI!Igracu koji je voleo Zvezdu vise od nekih koji su deca kluba,momak kojem su pogrdno skandirali a on se okrecao na sve 4 strane i ljubio grb Zvezde,momku kojeg ni najveca kriza nije odvela iz Zvezde,MAESTRA koji je dao grobarima u 93 nekog ko se nije zalio ni na neprimanje plate ili bilo cega voleo je ZVEZDU vise od SVEGA!
JEDAN JE EDUARDO DE FIORI MENDES KADU! 560500_695110030502827_707300480_n.jpg
NO CADU=NO FUDBAL.Sve najbolje LEGENDO!
VOLE TE DELIJE!Last edited by Djone7 Vale 46; 31-08-13, 23:59.Iskustvo je suština,poenta,vrlina ;)
sigpic
Comment
-
Власник Челсија спреман да преко својих пријатеља инвестира у бившег првака Европе како би за кратко време направио редовног учесника Лиге шампиона.
Власник Челсија Роман Абрамович спреман је да уложи новац у Црвену звезду!
Функционери црвено-белих разговараће с богатим Русом у вези с његовим могућим плановима да лично, или преко неких пословних пријатеља, инвестира у некадашњег шампиона Европе и света.
Најава првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића да би што пре требало приватизовати највеће српске клубове Црвену звезду и Партизан имала је ођека не само у Србији већ и у свету. Последњих месеци Србијом је кружила прича да ће неке од арапских породица из Катара уложити новац у два српска клуба, а сада је изгледа у првом плану руски капитал.
- Молим вас, ништа ме не питајте о уваженом госту из Русије с којим ћемо разговарати - рекао је један од чланова УО Црвене звезде.
Comment
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment