Originally posted by Dacha
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na Dukinom snimku prebacite na 2:20 da vidite ko je bio pomocni trener Barselone, izvesni Portugalac MAurinjo
Nevidjena zal zbog te utakmice, Barsa je bila nehumano jaka.
Ono sto je zanimljivo je da ovaj neverovatno dobri tim Zvezde nije osvojio titulu zbog Arkanovog ObilicaLast edited by Nebojsa; 10-02-12, 14:11.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Gubimo od nekih Kineza, Evandro promasio penal.Zasto on uopste izvodi penale kad se vidi da mu to nije jaca strana,ono cigance Kadu mozda ne sutira jako ali koliko se ja secam nije promasio nijedan penal,a cim se neko drugi uhvati on promasi,Evandro u derbiju,Kaludjer u Jagodini kad ga je Robi kaznio...СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Slazem se, ali je to bila vrlo jaka ekipa koju je Zvezda razmontirala.Nismo pobedili samo zato zbog neiskustva i sto je trebao jos jedan spic u rangu Jovicica. Pantelic je bio brz ali ima rast i gradju devetogodisnjeg deteta. Steta, nekoliko igraca iz te generacije je moglo cudo da napravi i na evropskom nivou, na kraju je to samo uspelo Stankovicu, ostali su propali svako na svoj nacin. Steta za te Arkanove godine, garantujem da smo mogli da igramo LS. Mnogo dobar tim... Pizon ih je trenirao sledece godine, mislim da smo dali skoro 100 golova, ali je na kraju opet Obilic bio sampion.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Duka View Postali Prosinecki i dalje govori 'dobro smo trcali..zadovoljan sam' i tako dalje...a mi,kladim se,veze nemamo! ne znam,vidjecemo..jbt u sta se preetvorismo!
Ja sam optimista i to veliki. Polusezona ce biti odlicna, nema apsolutno nikakve sumnje.Last edited by Nebojsa; 11-02-12, 09:46.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment