Osta Adzic..svaki dan sve super desavanja u zvezdi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Je li normalno da igrac bude kaznjen 20k eura, u JSL?! ...
Iskreno, kad procitah to, i vidjeh onog mrcenog Borhu, bi mi pomalo bzv... A siguran sam da je tacna njegova prica. Mozda je sad pomalo jasnije zasto neki veoma dobri stranci nisu pokazali nesto... Ovaj Kolumbijac je dosao s kraja svijeta, promijenio sve, daleko od familije, ..., a ovdje treba da mu je mrzno da ustaje ujutru i dolazi na posao, jer ga kolege s posla... A jos kad zna da mu ni zarada nije sigurna, onda se smorio kao badnjak u NP-u...
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nazalost, imam osecaj da ce se na njemu i zavrsiti. U svakom slucaju najveci problem nece otici, barem ne skoro.
Edit: Ohoho, neko se drznuo da pise protiv doticnoga:
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/...23922.300.htmlLast edited by Nebojsa; 29-11-11, 15:43.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma ja ne mogu ovo vise ni da pratim...
Smucilo mi se sve, trazimo opravdanja u nedostatku srece koji traje godinama a Glodari nas pune na Marakani vec 4 godine.
Da uprava voli ovaj klub makar upola kao Delije ko zna gde bi nam kraj bio, ovako neki dodju da se obogate na Zvezdi i od toga mi se iskreno povraca.
Na kraju ispada da se mi stalno bunimo i da nam nista ne odgovara, mozda kada bi jednom posten covek seo u fotelju pa da se i nadas necemu ovako.....
Teram i Vesica i Lukica u 3 pm, a ovo govno je pomislilo da je vece od Zvezde a zaboravio je jednu vrlo vaznu stvar...
http://www.danas.rs/danasrs/sport/fu...news_id=197846
Razocaran sam... Nemam vise volje da se ubijam sa ovim, naravno da cu biti uz klub, Tele, Vesic, Lukic mrsssss!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma nisam hteo nista da pisem, kontao sam da ce me proci ali ne moze da prodje tako lako...
Lukic, Karadzic(govna) i fotelja.... ovako to izgleda...
My precious...
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma BS objasnjava stvari...
Stvarno ne znam sto se zadovoljavate sa odlaskom Adzica... Lepo covek kaze, bio je tu samo da daje izjave, bio je marioneta i primao platu... igrace nije dovodio.
Odlaskom Adzica je uprava kupila malo vremena i time zadovoljila navijace.
Problem je dug od preko 40 miliona evra (ne 23 ili 16), i problem je sto alternativa ne postoji.
EDIT: Povukao se Vesic iz UO, al` ostaje na mestu savetnika Lukica... a taman sam se ponadao.Last edited by Ernesto; 29-11-11, 18:57."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment