Ne mora pozitivno ali ne moraju ni da nam kopaju rupu. Kada je istih ovakvih problema sa podelama, cak i gorih bilo preko puta, niko nista pisao, izaslo je tek kada ih je Tumba sve poslao u majcinu i zalupio vrata za sobom. Nije bilo nista o strajku u Zemunelu, nije o problemima unutar ekipe koje su imali celo prolece. Kod nas se bre zna kada neko popreko pogleda u klubu, a ne nesto vise.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNe mora pozitivno ali ne moraju ni da nam kopaju rupu. Kada je istih ovakvih problema sa podelama, cak i gorih bilo preko puta, niko nista pisao, izaslo je tek kada ih je Tumba sve poslao u majcinu i zalupio vrata za sobom. Nije bilo nista o strajku u Zemunelu, nije o problemima unutar ekipe koje su imali celo prolece. Kod nas se bre zna kada neko popreko pogleda u klubu, a ne nesto vise.
Kod vas je godinama druga prica u svakom sportu. Ne pamtim ni jednu upravu Zvezde, gde nisu bili egomanijaci, primitivci, seljacine, koji su dosle tu da se slikaju i da se po splavovima i restoranima hvale kako je klub njihov. Uvek se u svemu zalecu u svakom sportu, tako i sad. Zato uvek na kraju ista prica.sigpic
Comment
-
Toplica Slazem se ja sa tobom, vi bolje drzite stvari u kuci. Covic je pricao o tome kako su najveci problem ljuti Zvezdasi koji sve probleme odmah prodaju medijima. Ali ponekad treba imati i obzira. A glavu dajem da Stojadinovic i Pinto ostaju.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Trebali smo da raspustimo ovu bagru od igraca i da ubacimo ovu mladjariju sto imamo i nema nerviranja , ovako ovi dodjose na dva boda zaostatka i kad je trebalo da pokazu neku igru oni ni makac .
A Pinto izgleda da ostaje , jer je rekao pre neki dan da ne racuan na neke igrace za sledecu sezonu i samim tim bi trebao da ostane a i Stojadin ostaje .
Edit:
Micko prevodi klince protiv Vose http://www.redstarbelgrade.info/fudb...ne-sezone.htmlLast edited by Lord Aleksoni; 24-05-13, 15:54.
Comment
-
Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
ma i netreba nam licenca zaduzujemo se bezveze a da se brukamo u kvalifikacijama protiv osrednjih ekipa...rastjerati sve i igrati sa djecom dati im podrsku sa tribina kao ove sezone i garantujem bolju igru i rezultate mislim da bi djeca ginula na terenu
Comment
-
Koliko će Zvezda zaista biti u stanju da napdne plasman u grupnu fazu Lige Evrope, kada je krenula putem drastičnog menjanja igračkog kadra, ostaje da se vidi. Verujem da bi mladi momci, koji će konačno dobiti šansu u svom klubu, pa makar i u ovakvim okolnostima, dati sve od sebe i kidisati na svakog protivnika bez respekta ne bi li doneli Zvezdi željeni rezultat.
Nadam se, i bilo bi odlično za naš fudbal, kakav je takav je, da ima 2 predstavnika u evropskim takmičenjima. A i red je da se Zvezdi vrati za sve one glupe poraze u kvalifikacijama tokom poslednjih par godina.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postma i netreba nam licenca zaduzujemo se bezveze a da se brukamo u kvalifikacijama protiv osrednjih ekipa...rastjerati sve i igrati sa djecom dati im podrsku sa tribina kao ove sezone i garantujem bolju igru i rezultate mislim da bi djeca ginula na terenuNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Upravo tako Šone. 150.000 ljudi u 3 utakmice grupne faze je sasvim dobar prihod. Plus TV prava, marketing, a i sam plasman u LE naravno. Minus koja hiljada na račun navijača. Jebiga, praksa UEFA-e.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa sam ubedjen da cemo dobiti licencu. Nece se nekome svideti kako, ali ne moze drugacije.
Kao sto kaze Kokeza , ne za kako ali ce Covic naci novac za licencu
Comment
Comment