imate na KCN3 uživo emisiju sa Čovićem i baš raspravljaju o razlikama između pristupa Zvezde i Partizana, tj. dovođenje stranih igrača i igrači iz svoje škole...pa kome se gleda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
nisam puno pratio, al kolko sam čuo, rekao je da neće ići stojadinović....
Comment
-
ma jos jedan prosečni novinar što sve zna. živi bili pa videli... nisu tolki retardi da već sada oteraju stojadinovica ( sa pinta )...
Comment
-
Gori scenario završetka sezone fudbaleri Crvene zvezde nisu mogli ni u najgorim košmarima da projektuju. Posle poraza od Slobode u poslednjoj utakmici ove sezone na našem najvećem stadionu, crveno-beli su se našli na meti iznerviranih navijača sa severne tribine, koji su ih gađali bakljama!
Delije su najpre povicima "dođite na sever" pozvali igrače, potom ih izvređali porukama "igrate ko p...." i "marš iz Zvezde", da bi onda bacili dve baklje i nekoliko petardi u pravcu fudbalera. Golman Bajković je uzalud pokušavao da smiri situaciju i obuzda navijače sa bezbedne udaljenosti. Nije vredelo...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZurnal je jedini to rekao, niko kasnije nije preneo ili dosao do potvrde informacije. Ceka nas burno leto ali mislim da trener i SD ostaju.If it wasn't hard, everyone would do it. It's the hard that makes it great.
Comment
-
Sa Pintu: Uradio sam sve, ali Zvezda nema kvalitet
Miluna oterati, Asamoah-u pokloniti nekome, Mladenovica ako mozemo prodati, sa Spajicem videti hoce li taj decko da igra ili da se zajebava, kakva mu je ono reakcija kod gola?
Imali su priliku da pokažu da zaslužuju da i sledeće sezone nose dres Crvene zvezde, ali su mi samo olakšali da donesem ocene koje ne želim još da iznosim. Ipak, jasno je da nemamo kvalitet i da ćemo to morati da popravimo tokom prelaznog rokasigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Skroz ocekivan rezultat... Ove nase teletabise treba sve kao na menadzeru na free transfer...
Ko bre da kupi ove paraplegicare?!
jbt ja vredjam paraplegicare...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Comment