kakv mec jagodina igra odlicno svaka im cast a i mi smo dosta iznad naseg prosjeka...ja crni vesovicu sta nam uradi ko ce sad izdrazati ovi jedu zemlju napaljeni ko ludaci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Au,ne pise nam se dobro.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pantic macka. Zatvori brat sve.
Idemo po titulu!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
To bre,vrlo vazna pobeda!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nadam se da ce Panta igrati protiv OFK. Danas je Kasalica pokidao, odlican je bio! Cadu takodje odlican, steta sto onaj pas Dauda nije pretvorio u gol.
Bajko macka, umalo da nas ukopa.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
ja mislim da smo pregrmili najtezi mec jagodina je danas strasno dobro igrala,mislim da cemo lakse dobiti i partizan ali vojvodina ce jos biti jedna velika koska koju treba progutati...zanimljiv clanak
http://www.mozzartsport.com/vesti/lj...u-od-prvenstvaLast edited by duka79; 03-05-13, 01:33.
Comment
Comment