Originally posted by duka79
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sale Janković: Moja budućnost je interna stvar kluba
“Ne želim sada da tim pričama umanjuje značaj pobede Radničkog“, dodaje trener Crvene zvezde.
Jedno veliko ništa na Čairu! Priznaje to i trener Crvene zvezde Aleksandar Janković. A i nema mu druge, jer su njegovi puleni izgubili od jedinog tima koji je pripreme odradio u Srbiji, na terenu iza hale Čair, a pritom je pola pauze štrajkovao?! Ipak, Radnički je danas bio bolji tim, pa se još jednom povela polemika o statusu Zvezdinog šefa struke.
“Neću sada da pričam o mojoj smeni i time umanjujem značaj pobede Radničkog, koje je sasvim zasluženo stigao do tri boda. Moja sudbina je interna stvar kluba i o tome ćete naknadno biti obavešteni“, kratko je rekao Janković posle poraza od 1:2 na Čairu.
“Mi danas nismo pokazali ništa ili gotovo ništa od onoga što Zvezda treba da predstavlja“, dodao je Janković.
Kolega iz Radničkog Saša Mrkić čestitao kurtoazno je pohvalio “sjajnu“ ekipu Crvene zvezde, koja to danas svakako nije bila.
“Sjajan protivnik, skup sjajnih igrača vođenih od strane sjajnog trenera. Ipak, danas smo mi bili bolji i zasluženo pobedili. Za dobru igru potrebno je dvoje, a Zvezda svakako jeste dobar tim“.
ИзворArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Uros94 View Post“Ne želim sada da tim pričama umanjuje značaj pobede Radničkog“, dodaje trener Crvene zvezde.
Što je inače veoma bitno za navijače CZV!!!
Danas je realno teren na Čairu bio očajan, to mora da se kaže. Ali stvarno mi je neshvatljivo da Jankosan izbacuje Lazovića koji je do tog trenutka možda bio i najbolji u očajnoj Zvezdi a ostavlja Milunovića.
Nema potrebe da se traži ostavka. Možda ga i oteraju sad kao što je i bilo priče kod ove reprezentativne pauze ali i nebitno toliko. Sezona ionako propala...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostNema potrebe da se traži ostavka. Možda ga i oteraju sad kao što je i bilo priče kod ove reprezentativne pauze ali i nebitno toliko. Sezona ionako propala...
Пижон врати се лепоте ти твоје врати се.
Comment
-
Одбрана Црвене звезде повратком Николе Петковића на Маракану добила је неопходну дозу самопоуздања и мирноће. Тандем централних дефанзиваца Петковић - Пантић, на мечу са Новим Пазаром први пут је још од септембра и меча у Кули прошле године успео да сачува Бајковићеву мрежу.
Pa samo kad se čuje način razmišljanja Nikole Petkovića i njegove izjave, onda ovaj debilni potez danas ne čudi uopšte.
EDIT: Evropa čisto na leto da se malo nalože navijači, uzme neka kinta od karata, igračima kao da se malo podigne cena (teško) i to je to. Bolje od 0, dok ne budemo prvi i obezbedimo kvalifikacije za LŠ gde ćemo lakše ući nego u LE.Last edited by Il Capitano; 17-03-13, 16:00.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostVama ni Evropa nije sigurna ako Murinjo ostane
Duka, pogledaj ko je bio na klupi danas, pa reci da li bi ti igraci mogli da igraju. Nego je debil tvrdoglav i pod uticajem menadzera. Sto me ne igra Dauda? Sto ne igra Spajic? Vesovic? Mijailovic? Mihajlovic? Ima jos tu klinaca koji mogu da se ubace. Trener nam je debil i to je najveci problem, ne jedini ali najveci.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Za Vešovića sam promenio mišljenje na bolje. Daleko od kvalitetnog, ali od ovih koje imamo siguran starter. Kad je Ninkov odlazio ajde kao Mikić da bude zamena malo pa ćemo videti posle. Ovaj se zadrža previše a partije su mu prosečne, prosečne, prosečne!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Zasto, Spajic i Vesovic su bolja resenja nego ovi sad koje imamo. Ponovo nista nismo uradili, titulu smo izguili a nismo izbacili klince.
Edit: Vesovic nikada ne bi ispao kao kod prvog gola danas. Ono je bilo sramno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment