haha Dzaja,kad ce neki ljudi shvatiti da je taj starac precjenjen samo!On je imao neki svoj 'trenutak' u zivotu kao fudbaler i posle kao direktor u saradnji sa Cvetkovicemi to ga jeste lansiralo u legendu..a ono posle a...!I vjecno i slijepo gledati samo u jednog starca je ravno ludilu i ogranicenju,odnosno neznanju!A sto se tice ovog lakrdijasa jankele,mizerije one zadnje,odvratna vrana i govno od covjeka!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ajde barem je smenjen debil..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Mozda bude asistent Stojadinovica.
E majko moja, na sta smo mi spali. Pa pobiti ih sve treba. Ko jos moze budalu da brani..
@Brajkulica
Ne znam iskreno, mada je tesko biti ovoliki tuljan. Cenio sam ja vise Jankosana, ali toliko da se prevarim, pff..:S
Igrala je Jagodina odlicno prvi deo, ovaj drugi koliko sam video zakazali. Mada je po meni jedino Nikolic iz Rada dobar trener u JSL, mozda jos ovaj sto trenira OFK..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNe znam iskreno, mada je tesko biti ovoliki tuljan. Cenio sam ja vise Jankosana, ali toliko da se prevarim, pff..:S
Igrala je Jagodina odlicno prvi deo, ovaj drugi koliko sam video zakazali. Mada je po meni jedino Nikolic iz Rada dobar trener u JSL, mozda jos ovaj sto trenira OFK..
Ма тек је почео други део, не можемо тако рано судити да су заказали ;)
Comment
-
Ma da, mada eto, cini mi se da su nesto gadno izgubili prvo kolo drugog dela. Sta znam, ne mora da znaci da kod nas nece biti dobar. Kada bi imali para, pa da nam Grof bude trener, ali tesko, bas sam o njemu sa Sonetom sinoc pricao. On bi nam legao kao budali samar.
Sta je tu je, podrzati ko god da dodje, jbg, Zvezda je u pitanju..sigpic
Comment
-
Zoran Milinkovic je strasan trener,mada se on uopste ne spominje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zasedanje kod nas traje pet sati sunce ti..sigpic
Comment
-
Aleksandar Janković ostaće šef stručnog štaba Crvene zvezde, potvrdio je za MONDO potpredsednik kluba iz Ljutice Bogdana Slaviša Kokeza.
Kakva je ovo sprdnja vise..sigpic
Comment
Comment