Laza nije bio los,ali je imao par kriminalnih odluka koje su posledice nedostatka samopouzdanja,ovako mu nemam sta zameriti.Meni je Milivojevic bio bas onako kriminalan,nije se video u prvom poluvremenu.U odbrani sa 4 beka bolje od ovoga i ne moze
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Dacha View PostLaza nije bio los,ali je imao par kriminalnih odluka koje su posledice nedostatka samopouzdanja,ovako mu nemam sta zameriti.Meni je Milivojevic bio bas onako kriminalan,nije se video u prvom poluvremenu.U odbrani sa 4 beka bolje od ovoga i ne moze
Pogresio je par puta gde ne bi smeo. Igra ispod svog nivoa..Na pripremama je bio odlican, ali domacu ligu batalio. Ne igra mu se ili sta ti ja znam..U prvom delu je i derbi jedino i odigrao odlicno, ostalo slabo..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Milivojevic dr bre za sve nase na sredini! Volej Lazovica...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ajde bre Sale otkaz vise,sramota...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
To bi bilo to ove sezone..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kakva bruka,ne verujem...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ja nisam ocekivao kao ni mnogi ovde da cemo nesto uraditi ove sezone . Ali ovo stp pruzaju sad je dno dna , pa ocekivao sam barem dve tri pobede na pocetku sezone , a ono jedva dobismo Javor, sada igram remi sa raspalim Radom . Ovo je blago receno katastrofa sto oni igraju . Ako ovaj AJ ne popije otkaz onda ne znam sta Dzaja i ovi u upravi imaju u glavi
Comment
-
od ovoga gore nemoze kao da su se sakupili sa ulice a ne da su bili ovoliko na pripremama ovo je uzas sve ih treba iskaznjavati a treneru pokazati put koji vodi van marakane,pa dobice vise bolescinu od njih i kidanja iz sedmice u sedmicu a pomaka nigdje na terenu sve losije i losije samo znaju da pricaju i obecavaju...bruka!!!
Comment
-
pa o cemu ovaj vise prica i dokle cemo biti primorani da ga slusamo
http://www.mozzartsport.com/vesti/sa...ljam-o-ostavci
Comment
-
-
Daj bolje nek' daju Pizonu da ih vodi ili nekom random liku sa ulice, svakako ce biti bolje. Jebi ga, nije stigao da odradi letnje pripreme, mislim da ga treba pustiti.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment